Skip to main content

A-transport International & Logistics is al een aantal jaren klant van Vermeulen Autoschade. Het koeriers- en expeditiebedrijf van eigenaar Gerard Buskoop is gespecialiseerd in het bezorgen van grote en kleine zendingen, zowel urgente als geplande leveringen, in binnen- en buitenland. “Steeds meer bedrijven, kantoren en groothandelaren in de omgeving van Dordrecht en de Krimpenerwaard weten ons inmiddels te vinden voor (spoed)transport. De klanten weten dat we altijd voor ze klaar staan. We zijn voor hen dag en nacht te bereiken en doen wat we beloven, óók in de weekenden.”

Die serieuze en energieke instelling van Gerard Buskoop en zijn medewerkers zorgt voor grote tevredenheid bij de opdrachtgevers. “99,99 % van hen is erg ingenomen met hoe we werken.” stelt de Krimpenaar vast.

Zelf ‘klimt’ hij ook nog zo af en toe achter het stuur voor een koeriersklus. “Soms krijg je ineens een belletje of mailtje tussendoor met het verzoek om artikelen van A naar B te brengen. Pasgeleden ging het om een pallet bier dat ‘even snel’ naar Marseille vervoerd moest worden of de levering van damessjaaltjes naar Litouwen. Op A-transport doen de klanten nooit een vergeefs beroep, en dat weten ze.”

Gerard Buskoop bespeurt eenzelfde instelling bij Vermeulen Autoschade. “In een vorige baan als vlootmanager bij Geodis in Lekkerkerk, bracht ik ons bedrijf in contact met Kees Vermeulen. Voorheen liet Geodis schade aan haar vrachtwagens in Capelle aan den IJssel herstellen. Het leek mij een beter idee om het bedrijf richting Vermeulen te krijgen, vanwege de combinatie ‘dichtbij’ en ‘uitstekende kwaliteit’. De switch vond plaats in 2009 en volgens mij is Vermeulen anno 2023 nog altijd schadehersteller voor Geodis. Met A-transport International & Logistics ben ik klant sinds 2020. In februari van dat jaar reed één van onze chauffeurs schade in de haven van Antwerpen. Niet veel later stond de auto bij Kees. De afwikkeling verliep, zoals ik dat vanuit mijn vorige job al gewend was, tot mijn volle tevredenheid. Ik heb alleen maar goede ervaringen met Vermeulen Autoschade, alhoewel ik er wél meteen bij moet zeggen dat ik er liever niet kom, ha ha! Maar da’s logisch hè, want schade rijden is niemands favoriete bezigheid.”

Leave a Reply