Skip to main content

Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard houdt op woensdag 11 en donderdag 12 oktober de De Haay/Contactdagen Bedrijven & Onderwijs in sporthal De Boog te Krimpen aan den IJssel. Uiteraard is ook Vermeulen Autoschade present met een stand.

De De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs zijn op beide dagen gratis toegankelijk van 12.00 tot 21.00 uur. Overdag is vooral gereserveerd voor leerlingen en studenten, daarna zijn overige werkzoekenden van harte welkom. De avonden worden afgesloten met een Business-to-Business samenzijn.

“We waren vorig jaar al van de partij bij de eerste editie van de beurs,’ vertelt Kees Vermeulen. “Die vond toen plaats in een grote tent naast De Tuyter in Krimpen aan den IJssel. Ditmaal is sporthal de Boog gekozen als locatie. Prima plek!”

De stand van Vermeulen Autoschade biedt alle informatie over wat het betref op het vlak van hoogwaardig autoschadeherstel kan betekenen voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Ook leerlingen uit het voortgezet onderwijs kunnen er terecht om zich te oriënteren op een mogelijke stage.

Leave a Reply