Skip to main content

Sakila Chilar is onze nieuwe administratieve kracht. We stellen haar graag nader aan u voor.

“Ik ben nu een paar maanden in dienst bij Vermeulen Autoschade”, vertelt de vriendelijke inwoonster van Hoogvliet. “Het bevalt me uitstekend hier. Ik houd me momenteel vooral bezig met de boekhouding, maar het is de bedoeling dat mijn functie op termijn gaat ‘groeien’ en ik ook personeelszaken in mijn pakket krijg ondergebracht.

Sakila solliciteerde bij Vermeulen Autoschade naar aanleiding van een advertentie op Facebook. “Ik werd getipt door de vrouw van mijn andere werkgever”, vertelt ze. “Ik werk namelijk ook bij touringcarbedrijf De Boezem, een klant van Vermeulen. Binnen de kortste keren mocht ik op gesprek bij Kees Vermeulen komen. En op 20 september begon ik aan deze nieuwe job. Mijn eerste taak is om de boekhouding verder te stroomlijnen. Dat lukt goed. Ik voel me prima thuis in het team. Aardige mensen met wie ik het uitstekend kan vinden. Het is leuk om deel uit te maken van dit gemotiveerde team.”
Sakila is getrouwd en heeft twee kinderen (14 en 12 jaar). Haar hobby’s zijn zwemmen (“baantjes trekken, alleen komt het er momenteel niet zo van…”) koken en lezen.

Leave a Reply