Skip to main content

Groep 4/5 van basisschool De Wegwijzer uit Krimpen aan de Lek was woensdag 30 november te gast bij Vermeulen Autoschade. De kinderen werden getrakteerd op een rondleiding door het bedrijf en kregen een lekker patatje.

Het ‘ochtendje Vermeulen’ hadden de leerlingen te danken aan hun klasgenoot Noah. Hij won enkele weken geleden de eerste prijs in de kleurwedstrijd die Vermeulen Autoschade organiseerde ter gelegenheid van zijn 25-jarig bestaan. Noah won toen mooie kleurpotloden en een schetsboek én een extra prijs: een rondleiding met de hele klas.

De ‘Wegwijzertjes’ werden ontvangen door Kees Vermeulen himself en mochten daarna een kijkje nemen in het bedrijf. Kees legde uit het hele traject van schade tot en met aflevering uit en liet de kinderen alle facetten van zijn bedrijf zien. En dat leverde mooie vragen op zoals: ‘Wat is de duurste auto die u ooit weer mooi heeft gemaakt?’ en ‘Heeft u echt alle kleuren?’

Na de rondleiding ging het 29 leerlingen grote gezelschap naar de bedrijfskantine om daar te genieten van een patatje, een kroket, en frikadel of een kaassoufflé met wat te drinken erbij. Daarna werd afscheid genomen van Noah en zijn klasgenoten, juffen en enkele ouders.

“Enorm leuk om zo’n groep kinderen in je bedrijf te hebben”, stelde Kees Vermeulen verheugd vast. “Ze waren heel geïnteresseerd Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Met andere woorden: we gaan het vaker doen!”

Leerkracht Marleen van Dieren zag haar leerlingen genieten van het bezoek. “Ze kennen allemaal Vermeulen Autoschade, maar waren nog nooit ín het bedrijf geweest”, zegt ze. “Ze vonden de rondleiding heel boeiend. Kortom: het was een mooie dag waarvoor we Kees Vermeulen hartelijk willen bedanken!”

Leave a Reply