Skip to main content

Arianne Scheer was sinds 2016 als medewerkster eindafwerking en spotrepair werkzaam bij Vermeulen Autoschade. Per 2 november gaat ze een nieuwe uitdaging aan: een buitendienstfunctie in de klimaattechniek.

“Ik heb altijd prima naar mijn zin gehad bij Vermeulen, maar deze nieuwe baan lijkt me nóg leuker”, zegt ze. “Wat me er vooral in aanspreekt is de vrijheid van het ‘buiten zijn’ én de afwisseling. Ik krijg een eigen servicewagen, waarmee ik er vanaf huis op uittrek. Bij het bedrijf begin ik straks als leerling-servicemonteur. Ik zal ook weer in de boeken moeten duiken om me mijn nieuwe vak eigen te maken.”

Arianne weet nu al dat ze mooie herinneringen zal koesteren aan haar ruim vier jaar bij Vermeulen Autoschade. “Absoluut! Ik heb hier veel geleerd en heb vooral genoten van de ritjes met de transportwagen naar onze klanten. Mensen ontzorgen is het mooiste wat er is. In mijn nieuwe baan ga ik daarmee verder, zij het in een ander vakgebied. Kees Vermeulen wil ik bedanken voor zijn vertrouwen én de kansen die hij me bood om het vak te leren. Ik wens hem en mijn collega’s alle goed voor de toekomst.”

Leave a Reply