Skip to main content

Met zijn bedrijf Kick Collection timmert Lekkerkerker Johan Lever stevig aan de weg. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland is sprake van stevige groei. Verwonderlijk is dat niet, want Kick Collection levert een even groot als fraai assortiment in trendy meubelen die bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd zijn.

“Anders dan veel andere ondernemers hebben wij qua omzet geen last van de corona-crisis”, vertelt Johan Lever. “Integendeel: de verkopen zijn juist vanaf april sterk gestegen. Dat heeft met een paar factoren te maken: veel mensen hebben juist in deze tijd meer oog voor hun woning en behoefte om het daar gezellig te maken. Daar komt nog eens bij dat wij de meeste zaken via internet doen. Ook dat trekt klanten aan. Het resultaat is dat we nú staan op een punt dat waar we over een jaar wilden zijn. Dat is echt uniek en daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. Daartegenover staat dat we een periode lang wat problemen hebben gehad met het transport vanuit de fabrieken en de beschikbaarheid van materialen. Dat verliep moeizamer dan we gewend waren. Ook het bezoeken van deze productielocaties bleek niet mogelijk. Maar goed, het is niet anders.”

Voor het transport van meubels heeft Kick Collection een wagenpark beschikbaar. In geval van schade schakelt men Vermeulen in. Zoals onlangs toen één van de vrachtwagens schade opliep tijdens een rit over een provinciale weg in Zuid-Limburg. “Gelukkig bleef iedereen ongedeerd”, zegt Johan Lever. “De auto had wel behoorlijk wat schade. Het wiel rechtsvoor vloog er onder uit, een spiegel gaf de geest, de airbag vloog uit zijn behuizing en er was schade aan de zijkant van de auto. Een mooie klus voor Kees Vermeulen en zijn team om de auto weer goed op te knappen. Daar hebben we vanzelfsprekend alle vertrouwen in, want Vermeulen Autoschade heeft een uitstekende naam in de regio. Grappig genoeg ken ik Kees nog vanuit een heel andere setting. Zo’n twintig jaar geleden ontmoette ik hem voor het eerst tijdens het motorcrossen, een gezamenlijke hobby van Kees en mijn vader. De laatste jaren liep ik Kees regelmatig tegen het lijf tijdens de businessclub-events van voetbalvereniging Lekkerkerk. En nu brengen we, via onze verzekeringstussenpersoon RonnoR onze wagens bij hem in geval van schade. Het is goed en vertrouwd.”

Meer weten over Kick Collection: www.kickcollection.nl

Leave a Reply