Skip to main content

De afgelopen week hadden we een bijzondere stagiaire in ons midden: Randy Bohlmeijer. Deze key accountmanager van Cromax (producent en distributeur op het gebied van refinish) kwam de autoschadeherstelkunst afkijken bij Kees Vermeulen en zijn team en hielp tevens een handje mee!

“Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit de bancaire wereld”, vertelt de vriendelijke Hagenaar. “Bij ING was ik hypotheekadviseur Private Banking en Zakelijk. “Na de zoveelste reorganisatie hield ik mezelf een spiegel voor. ‘Wil ik dit werk nog 25 jaar doen of kies ik voor iets nieuws?’ Ik koos voor het laatste . Mijn oude manager bij ING Tonio Amaddeo (inmiddels actief bij DuPont Refinish) wees me op een vacature bij Cromax. Ik solliciteerde, kwam als beste ‘uit de verf’ en werd aangenomen. Voor mij de bevestiging dat je nooit te oud bent voor een carrièreswitch. Van de producten die Cromax voert heb ik inmiddels volledige kennis, maar ik wilde ook ontdekken hoe deze producten in de praktijk worden toegepast. Die kans krijg ik bij Vermeulen Autoschade. Kees is een prima leermeester die me zelfs aan het werk heeft gezet. Zo mocht ik een paneel schuren, heb ik geplamuurd en vlakken afgeplakt. Dat komt mooi uit, want ik ben geen type ‘toekijker’!”

Bohlmeijer toonde zich onder de indruk van de manier waarop Vermeulen Autoschade en KeurClass Caravanservice functioneren. “Ik ben zeer onder de indruk van het vakmanschap en de professionaliteit. Daarnaast wordt er hier keihard gewerkt; dat zie je ook. Het feit dat Kees Vermeulen tóch tijd voor me vrijmaakte, waardeer ik daardoor extra!”

Leave a Reply