Skip to main content

Vermeulen Autoschade is één van de schadeherstelbedrijven naar wie De Jong Assurantie Adviseurs met een gerust hart klanten doorstuurt.

“We waarderen Vermeulen omdat het één van de beste autoschadeherstellers is in de regio”, vertelt Ronald Krabbendam, bij De Jong Assurantie Adviseurs in dienst als adviseur op het gebied van verzekeringen en bankzaken. “Het bedrijf levert niet alleen kwaliteit, maar is ook altijd bereid mee te denken. Bovendien werkt men langs korte lijnen. Een andere pre is Vermeulen ook autoruitreparatie en – vervanging uitvoert en op het gebied van vervangend vervoer uitstekende service biedt.”

De Jong Assurantie Adviseurs werkt met een geselecteerd aantal aangesloten autoschadeherstelbedrijven. “Klanten die zich melden met schade bieden we altijd meerdere opties. Dat is wel zo fair. Vermeulen is daar één van”, legt Krabbendam’s collega Edwin Wink uit.

Edwin Wink en Ronald Krabbendam zijn al jaren de vertrouwde gezichten van De Jong Assurantie Adviseurs en RegioBank in Lekkerkerk. Klanten kunnen bij hen terecht voor alle soorten verzekeringen en een passend advies. “We zijn allrounders met elk onze eigen specialismen”, vertelt Ronald Krabbendam. “Edwin levert maatwerk op het gebied van schadeverzekeringen, ik op mijn beurt heb scherp inzicht in financiële producten. De  situatie en de wensen van de klant staan altijd centraal.” Ook bij RegioBank staat persoonlijke advisering voorop. Bovendien biedt zij een betere rente dan de grotere banken en kun je er terecht voor al je bankzaken, inclusief contant storten en opname, mobiel- en internetbankieren.

Wie gaat voor ‘digitaal’ kan 24 uur per dag terecht op de zeer gebruiksvriendelijke en heldere website www.dejongadviseurs.nl.  Je kunt je verzekering er in een handomdraai afsluiten en wijzigen. En dat tegen scherpe premies!”

De Jong Assurantie Adviseurs doet als onafhankelijk kantoor namens zijn klanten zaken met vele verzekeraars en diverse banken. “We zoeken naar polissen en financiële producten die exact bij de situatie en de wensen van onze klanten aansluiten”, vertelt Edwin Wink.

Voor meer informatie: www.dejongadviseurs.nl

Leave a Reply