Skip to main content

De Onderlingen en Vermeulen Autoschade onderhouden al vele jaren een uitstekende relatie. Een kwestie van wederzijdse herkenning van kwaliteit. Een interview met De Onderlingen-directeur Corrine de Ruijter en schadebehandelaar Irma Overbeek.

De Onderlingen onderscheidt zich op verschillende vlakken van andere aanbieders van verzekeringen, hypotheken en bankproducten. “Wij denken puur vanuit de klant”, vertelt Corrine de Ruijter. “Dat willen en kúnnen we om diverse redenen. In de eerste plaats omdat De Onderlingen een onafhankelijke coöperatie zonder winstoogmerk is waarbij de leden medesturing geven aan ons beleid. Het coöperatieve is terug te zien in bijvoorbeeld relatief lage premiekosten of soms restitutie naar de leden bij goede resultaten. Een ander pluspunt van De Onderlingen is dat we met onze kantoren en medewerkers in Lekkerkerk, Schoonhoven en Benschop midden in de samenleving staan en niet alleen online maar ook fysiek dicht bij onze leden/klanten in de buurt zijn. Even binnenstappen met een vraag is hier heel normaal. Juist dat persoonlijke contact wordt in deze tijd waarin steeds meer financiële dienstverleners zich terugtrekken in ‘digitaliteit’ steeds belangrijker. Wij merken sterk dat onze manier van werken gewaardeerd wordt. Ledengroei is er het gevolg van.”

Het centraal stellen van de klant en de voortdurende inzet op klanttevredenheid ziet De Onderlingen óók bij Vermeulen Autoschade. “Dat is dan ook de reden waarom we leden met autoschade graag en vol vertrouwen doorverwijzen naar dit bedrijf”, vertelt De Onderling-schadebehandelaar Irma Overbeek. “Vermeulen Autochade is aangesloten bij Schadegarant; en dat geeft op de vele fronten zekerheid dat het schadeherstel volgens de strengste eisen verloopt. Daarnaast biedt Vermeulen Autoschade net even meer op get vlak van klantvriendelijkheid. Haal- en brengservice bijvoorbeeld, óók als het gaat om de gratis leenauto. Ook de medewerkers van het bedrijf hebben de juiste uitstraling. Ze doen er alles aan om de klant te ontzorgen. Als De Onderlingen herkennen we die manier van werken. Ze sluit naadloos aan bij wat ook wij belangrijk vinden!”

Leave a Reply