Skip to main content

U bent zuinig op uw auto en wilt dat deze optimaal in de lak zit en over een brandschoon interieur beschikt. Vermeulen Autoschade bedient u in dat geval op maat met de Cartec-poetskar!

De mobiele kit omvat en breed scala aan producten, gereedschappen en hulpmiddelen om elke auto in topconditie te brengen: poetstollen, poetspats (waaronder de Clay-pat waarmee zelfs hardnekkig hars in een handomdraai verwijderd wordt) , een schuurmachientje, schuurmiddelen, tapes, poetsdoeken en nog veel meer.

De poetskar biedt tevens een ruime keuze in reinigingsmiddelen zoals: vinylcleaner, interieurcleaner, dashbordcleaner, glasreiniger, motorreiniger, velgenreiniger, superlakreiniger, perfect polish, allesreiniger en bekledingsreiniger. “Stuk voor stuk kwaliteitsproducten waar het enorm fijn mee werken is”, vindt Arjanne Scheer, bij Vermeulen Autoschade gespecialiseerd in het reinigen en poetsen van auto’s na reparatie of op verzoek van de klant. “De kwaliteit van de reparatie wordt er verder mee verhoogd.”

Is uw auto ook toe aan een grondige reinigingsbeurt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Leave a Reply