Skip to main content

We zijn trots dat we sinds kort ook Koeriersbedrijf Marius van der Laan tot onze klanten mogen rekenen. De Lekkerkerkse onderneming wil voortaan alle voorkomende schades aan zijn bedrijfswagens bij Vermeulen Autoschade onderbrengen.

“Daar zijn verschillende redenen voor”, vertelt directeur-eigenaar Marius van der Laan. “We waren sinds de oprichting van onze onderneming zo’n twintig jaar klant van een autoschadeherstelbedrijf in Lekkerkerk. “Het feit dat onze goede relatie Dick Zeeuw leiding gaf aan dat bedrijf, speelde daar een belangrijke rol in. Dick verkocht echter zijn bedrijf en Kees Vermeulen kende ik van de Businessclub van voetbalvereniging Lekkerkerk. We raakten met elkaar aan de praat en het klikte. Ik ben daarom geswitcht. Bovendien vind ik het goed om elkaar te helpen als je beide lid bent van dezelfde club.”

Koeriersbedrijf Marius van der Laan geldt als een bloeiende onderneming met een behoorlijk agenda. Veel bedrijven doen een beroep op de vervoerder vanwege diens betrouwbaarheid en stiptheid. “We hebben momenteel vijf wagens rijden”, vertelt Marius van der Laan. “Dat is ook meteen het maximum. We zouden wel kunnen groeien, maar ik heb daar niet zo’n trek meer in. Ik ben nu 70, mijn ambities zijn wat tot rust gekomen, ha ha! Dat neemt niet weg dat ik enorm geniet van dit werk, de contacten en het succes. Als het me gegeven is ga ik nog een mooi aantal jaren door met de zaak. Hobby’s heb ik niet, dus dat komt mooi uit!

Over Vermeulen Autoschade oordeelt Marius van der Laan kort maar krachtig: een goed en serieus bedrijf dat zich keurig aan afspraken houdt. In mijn branche is dat belangrijk omdat je je auto’s rijdend wilt hebben. Kees Vermeulen en zijn mannen zijn daarnaast echte vaklui. Ik ben erg tevreden.”

Leave a Reply