Skip to main content

Een autoschadebedrijf bezoek je in principe niet voor de lol. Toch kijkt Annemieke van Es met plezier terug op haar contacten met Vermeulen Autoschade. “Ervaringen, ja. In Meervoud”, glimlacht de inwoonster van Bergambacht. “Ik heb de voorbije twee jaar twee keer schade gereden. De laatste keer was onlangs. Ik stond als tweede bij een stoplicht bij de Van Brienenoord te wachten, toen ervan achteren een auto op die van mij botste. De chauffeur zat waarschijnlijk met zijn mobieltje te spelen en lette niet op. Gevolg was dat ie mijn auto raakte en ik daardoor mijn voorganger. Echt balen.”

Annemieke van Es reed op eigen kracht naar Vermeulen Autoschade om daar haar Peugeot 2078 ter reparatie aan te bieden. “Ik werd uitstekend opgevangen”, vertelt ze. “Heel vriendelijk en heel aardig. Dat kon ik ook wel gebruiken, want zo’n aanrijding laat je niet onberoerd. Ik kwam er even goed tot rust. Ook fijn was dat meteen een vervangende auto beschikbaar werd gesteld. Zo bleef ik mobiel.”

Enkele dagen later was haar Peugeot weer in volle glorie hersteld. “Als nieuw!”, aldus Annemieke van Es. “Niets dan lof voor de mensen van Vermeulen. Ze hebben mooi werk geleverd. Ik ben blij dat mijn verzekeraar me opnieuw met dit bedrijf in contact bracht. Gewoon een prima ervaring.”

Leave a Reply