Skip to main content

‘Stuur uw leukste vakantiefoto in’ vroegen wij in onze vorige nieuwsbrief aan de lezers. Dat leverde meerdere inzendingen op. De jury koos het materiaal van Leendert en Lidy van Beek als ‘winnende plaat’! Het Krimpense echtpaar ontving als beloning een dinerbon ter waarde van honderd euro. De smakelijke prijs zal worden omgezet in een copieus diner in restaurant De Schelvenaer in Krimpen aan den IJssel, de woonplaats van de heer en mevrouw Van Beek.

“De foto heb ik afgelopen zomer in het Sauerland gemaakt”, vertelt Lidy van Beek. “Leendert was bezigt om via een boomstam een riviertje over te gaan. Dat lukte hem met een appeltje in zijn mond en zonder natte kleren, ha ha!”

Leendert en Lidy van Beek kwamen vanwege stormschade aan hun auto bij Vermeulen Autoschade terecht. “Er viel een flinke tak op de motorkap”, vertelt de heer Van Beek. “Via de ANWB werden we doorverwezen naar Vermeulen Autoschade. Daar ben ik nog steeds blij om. We werden heel vriendelijk ontvangen en de auto is perfect gerepareerd. Voor ons was het de eerste kennismaking met Vermeulen Autoschade. Ik kende het bedrijf niet, mede vanwege het feit dat mijn vrouw en ik lang in België hebben gewoond. We kwamen na mijn pensionering in Krimpen terecht omdat we dan dichter bij onze kinderen en kleinkinderen in de buurt konden wonen. Dat is ook heel wat waard hè?!”

Leave a Reply