Skip to main content

Een gloednieuwe website, de certificering als erkend Opel Autoschadehersteller, een Focwa-oorkonde voor 10 jaar topkwaliteit, een unieke samenwerking met autobedrijf Terlouw uit Bergambacht; Vermeulen Autoschade uit Krimpen aan de Lek timmert flink aan de weg!

“‘Hoe kun je je klanten optimaal van dienst zijn?’ Die vraag stellen we onszelf iedere dag”, zegt Kees Vermeulen, eigenaar van Vermeulen Autoschade en KeurClass Caravanservice. “Dat doe je uiteraard door je vak van autoschadehersteller volgens de modernste eisen uit te oefenen en hét adres voor caravan- en camper reparaties en -onderhoud te zijn; maar er is méér! We willen onze bestaande en nieuwe klanten totaal ontzorgen en perfect informeren over alle aspecten van het schadeherstel. Om die reden hebben we onlangs onze website totaal vernieuwd. Alle facetten van het vak zijn op de nieuwe site te vinden, geen vraag blijft onbeantwoord. Via korte filmjes bieden we op een heldere manier volledige transparantie over wat we doen en hoe het werkt. Met andere woorden: als je iets wilt weten over autoschadeherstel en wilt profiteren van leuke acties, dan is onze site zeker aan te bevelen.”

Bijzonder is ook de samenwerking tussen Vermeulen Autoschade en Fiat- en Opel dealer Terlouw uit Bergambacht. “Wie in het oostelijk deel van de Krimpenerwaard of in de Lopikerwaard schade heeft aan zijn of haar auto, kan voor reparatie volledig bij ons terecht”, vertelt Cor Terlouw, eigenaar van Autobedrijf Terlouw Bergambacht. “Wij regelen alle verzekeringszaken en leveren meteen een leenauto. De schadeauto wordt door Vermeulen opgehaald – desgewenst ook bij de mensen thuis-, tot in perfectie gerepareerd en weer thuis afgeleverd. Ik ben blij met deze samenwerking omdat Vermeulen Autoschade de top is op zijn vakgebied. Het feit dat Kees nu ook de certifering als ‘Opel Erkend Schadeherstelbedrijf’ binnen heeft, is een extra pré voor mijn klanten en mij.

Kees Vermeulen op zijn beurt is tevreden over het goede contact met Terlouw. “Op deze manier kunnen we ook in de oost-Krimpenerwaard en de Lopikerwaard potentiële klanten bereiken en ze laten zien dat we professionals zijn met hart voor hun auto, camper of caravan.”

Leave a Reply