Skip to main content

Om nog beter met zijn klanten te kunnen communiceren heeft Vermeulen Autoschade een nieuwe website ontwikkeld!

“Met de nieuwe website willen we laten zien dat Vermeulen Autoschade toonaangevend is voor de branche van autoschadeherstelbedrijven en op het gebied van service bovenaan staat”, zegt Nick Heurter, met zijn bedrijf Nickel and Dime verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van de site.

Heurter kreeg begin dit jaar het verzoek van Kees Vermeulen om een nieuwe site te ontwikkelen. “Kees kwam met een paar steekwoorden: de website moest overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en heldere en volledige informatie bevatten over alle facetten van het autoherstelvak.”, vertelt Nick Heurter. “Een mooie uitdaging voor mij. Over het resultaat zijn we dik tevreden.”

Het loont om diverse redenen de moeite de site www.vermeulen-autoschade.nl te bezoeken. Allereerst omdat er alle informatie over: autoschadeherstel, spuitwerk, ruitreparatie, ruitvervanging, het herstel van cosmetische schade (zoals steenslag, krassen en parkeerdeukjes) etc. op te vinden is.

Daarnaast bevat de website filmpjes over de verschillende autoschadeherstelprocessen en de reparatievarianten. Ook interessant is de rubriek ‘veelgestelde vragen’ waarin Vermeulen Autoschade met heldere antwoorden komt. En uiteraard zijn er regelmatig acties waar je als consument écht iets aan hebt!

Kees en ik hebben in de voorbereiding op deze site veel met elkaar gespard”, zegt Nick Heurter. “Dat waren boeiende sessies waarin ik Kees heb leren kennen als een innovatieve ondernemer die zijn vak en zijn klanten uiterst serieus neemt. Hij denkt echt na over zijn business en zit vol met ideeën. Ik vond en vind het prachtig om die te vertalen in een site waar wij trots op zijn. Nog belangrijker is dat onze klanten de website waarderen en er precies vinden wat ze zoeken. Vandaar dat we graag hun reacties willen horen!

Leave a Reply