Skip to main content

Soms zie je wel eens iets over het hoofd als je in je auto zit. Een laag fietsenrek bijvoorbeeld, weet Annemarie Mudde uit eigen ervaring. En dat betekende schade.

“Eigen schuld, dikke bult”, zegt de inwoonster van Lekkerkerk over de onwelkome aanraking van haar Kia Rio en het stalen object. “Maar ik baalde er wel van, temeer omdat deze auto in het verleden in bezit was mijn vader, die vorig jaar is overleden. Hij was altijd erg zuinig op zijn auto en ik ben dat ook. Juist daardoor is zo’n schade extra vervelend.”

Na de eenzijdige aanrijding nam Annemarie Mudde contact op met haar verzekeringstussenpersoon. “Hij bood de keuze uit drie autoschadeherstelbedrijven. Vermeulen was daar één van. Leek me het makkelijkst, want Krimpen aan de Lek, daar ben je zo. Eenmaal binnen bij Vermeulen werd ik uitstekend geholpen. Sterker nog: ik hoefde eigenlijk alleen maar de sleutels in te leveren en in een leenauto te stappen. De rest werd keurig afgehandeld door het bedrijf. En toen ik mij Kia op kwam halen werd ik nog eens extra blij. De schade bleek perfect hersteld. Ik kan alleen maar positieve dingen verzinnen als ik aan Vermeulen denk. Uiteraard hoop ik nooit meer schade te rijden, maar áls het onverhoopt nog een keer mocht gebeuren, dat weet ik waar ik moet zijn!”

Leave a Reply