Skip to main content
Nieuws

Een switch naar volle tevredenheid

By januari 30, 2019december 7th, 2023No Comments

Een switch naar volle tevredenheid

Twee jaar geleden besloot autobedrijf Roocar voor het herstellen van autoschades van klanten over te stappen naar Vermeulen Autoschade. Autobedrijf Van Roon volgde niet veel later. Hun ervaringen met Vermeulen? “Meer dan uitstekend”, verwoordt Marcel van Roon, directeur van Honda-dealer Autobedrijf Van Roon. “En mijn broer Angelo denkt er exact hetzelfde over.”

De ‘move’ naar Vermeulen Autoschade mocht best opmerkelijk genoemd worden. De ‘Van Roon’s’ deden immers voor schadezaken al meer dan veertig jaar zaken met een autoschadeherstelbedrijf in Krimpen aan den IJssel. “We waren altijd erg tevreden maar at veranderde nadat die onderneming een nieuwe eigenaar kreeg. Het serviceniveau daalde zienderogen en het ontbrak aan een klik. Tijd om afscheid te nemen dus. Bij Kees Vermeulen en zijn team hebben we dat oude goede gevoel weer teruggekregen. Het contact verloopt prettig soepel, de service en de kwaliteit zijn voortreffelijk en afspraak is afspraak in Krimpen aan de Lek. Daar houden we van.”

Het zijn ook precies de pijlers onder het succes van Roocar en Van Roon. De in 1972 gestichte familiebedrijven worden hogelijk gewaardeerd door hun klanten. “Onze filosofie is eenvoudig”, zegt Marcel van Roon: “als je goed bent voor je klanten, zijn zij ook goed voor jou. Dus zorgen wij voor een serviceniveau dat top is en een vriendelijke, persoonlijke benaderingswijze. Die kleinschalige aanpak zorgt ervoor dat we ons onderscheiden van negen van de tien grote autobedrijven. Bovendien vinden veel mensen het ideaal dat onze bedrijven lekker dicht in hun buurt liggen.

Autobedrijf Roocar is al vele jaren officieel Honda-dealer en beschikt over een showroom waarin de prachtmodellen je staan toe te blinken. Onder hen de gloednieuwe Honda Civic, een plaatje van een auto. Ook de Honda Jazz en de Honda HRV scoren uitstekend. Bij Roocar worden drie merken gevoerd: Nissan, Renault en Dacia. Bij het Japanse kwaliteitsmerk Nissan gelden momenteel de Cashqai en de totaal nieuwe Micra als hardlopers. Bij Renault zijn de Clio, de Mégane en de Captur razend populair. En voor Dacia’s is sowieso altijd veel belangstelling omdat deze goed gelijnde auto’s uiterst aantrekkelijk zijn vanwege hun prijs-kwaliteitverhouding. “We hebben voor elk type automobilist in elk segment de geschikte auto staan”, weet Marcel van Roon. “Completer kun je het niet hebben. Zo werkt het bij Roocar en Van Roon!”

Leave a Reply