Skip to main content
Nieuws

DCV en de band met Vermeulen Autoschade

By januari 30, 2019december 7th, 2023No Comments

DCV en de band met Vermeulen Autoschade

Sponsoring is één van de manieren waarop je als bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid vorm kunt geven. Vermeulen Autoschade ondersteunt dan ook met veel plezier en een goed gevoel verschillende verenigingen en stichtingen. Voetbalclub DCV is er een mooi voorbeeld van. We zijn bij de Krimpense club sponsor en Business Clublid.

“En daar zijn we erg blij mee”, zegt DCV-voorzitter Siemen de Wilde. “Mede dankzij de bijdragen van ondernemingen als Vermeulen Autoschade houden we onze vereniging aantrekkelijk en vitaal. Als voetbalclub kun je eenvoudigweg niet zonder sponsors. We zijn in de gelukkige omstandigheid dat hun aantal weer groeiende is. Je merkt duidelijk dat de economische recessie achter ons ligt. De businessclub van DCV telt momenteel ruim 25 leden, waarvan een aantal dit seizoen in de eigen relatiekring druk bezig is om uitbreiding te realiseren. Prachtig om te zien die betrokkenheid en dat enthousiasme! Daarnaast hebben we een mooie groep bordsponsors. De bijdragen die we ontvangen komen ten goede aan de leden van DCV. Als tegenprestatie brengen wij onze sponsors voor het voetlicht en organiseren we leuke en interessante dingen.”

“Wat ik persoonlijk het mooiste vind is dat veel bedrijven uit Krimpen aan den IJssel en omgeving zich aan ons willen verbinden. Vermeulen Autoschade is daar een goed voorbeeld van. Op deze manier zit men dicht bij de consument en is het voor Krimpenaren bij wijze van spreken een vanzelfsprekendheid om bij Kees en zijn team naar binnen te stappen om autoschade te laten herstellen.”

Ook in sportief opzicht gaat het DCV voor de wind, stelt Siem de Wilde tevreden vast. “Bij de jongste jeugd zie je een sterke toename van het aantal leden. Geweldig! Prettig is ook dat ons eerste elftal dit seizoen sterk presteert. Dat doen we met jongens die hier graag willen voetballen omdat de sfeer goed is en we in de facilitaire sfeer veel te bieden hebben zonder dat we spelers individuele vergoedingen bieden. Die manier van werken werkt uitstekend!”

Leave a Reply