Skip to main content

 

‘Een grillig jaar met een mooi slot’; zo blikt Kees Vermeulen in zakelijk opzicht terug op 2015. “De eerste maanden waren relatief rustig, maar daarna zag je een stijgende lijn met een enorme piek in de laatste maanden van het jaar. We werden toen bijna overspoeld met opdrachten.”

December is niet alleen de maand waarin we Kerst en Oudejaarsavond vieren, we plegen ook terug te kijken op de bijna voorbije twaalf maanden. ‘De balans opmaken’, wordt dat ook wel genoemd. “Alles bij elkaar was 2015 een goed jaar voor Vermeulen Autoschade en KeurClass Caravans”, stelt Kees Vermeulen vast. “We merkten dat de economie weer wat beter gaat draaien. Dat vertaalt zich in algemene zin in meer verkeer op de weg en meer mensen die de caravan wat vaker uit de stalling halen. Er is ook weer meer optimisme ontstaan en dat zie je soms terug in ‘losser’ rijgedrag en misschien wat minder oplettendheid op de weg. Het gevolg daarvan kan schade aan je auto zijn. Resultaat is dat wij het drukker kregen.”

Een andere groeifactor is gelegen in het feit dat Vermeulen Autoschade bovengemiddeld goed scoort op klanttevredenheid. “Ook op dat vlak investeren we permanent en serieus”, zegt Kees Vermeulen. “En het werpt zijn vruchten af . We merken dat we er bij verzekeraars en verzekerden goed op staan. Daarnaast doen steeds meer autobedrijven zaken met ons als het om schadeafwikkeling gaat. Die lijn zal zich in 2016 voortzetten. We werken inmiddels al goed samen met Fiat- en Opel-dealer Terlouw in Bergambacht, Citroën-dealer P. en D. Broere in Krimpen aan den IJssel en met Toyota Van Schaik in Krimpen aan den IJssel. Die banden gaan we verder versterken. Daarnaast zijn we erg blij met ons contract met Vereniging Van Arts en Auto (VVAA). Deze verbintenis gaat per 1 januari 2016 in. Goed nieuws daarnaast is dat onze overeenkomst met Schadegarant is verlengd. Kortom: er zijn voldoende redenen om optimistisch gestemd het nieuwe jaar in te gaan!”

Leave a Reply