Skip to main content

Het is geen toeval dat Van der Velden Assurantie-, Hypotheek- en Pensioen Adviseurs mag rekenen op een grote schare relaties. Het in Ouderkerk aan den IJssel gevestigde kantoor weet namelijk knowhow op een aansprekende wijze te koppelen aan resultaatgerichtheid én een persoonlijke aanpak.

“Het hoort bij de traditie van ons bedrijf”, zegt Wim van der Velden, zelf tot de vierde generatie behorend. “Wij werken vanuit de Krimpenerwaardse mentaliteit: net even een stapje extra zetten om je klanten maximaal van dienst te zijn. Dat doen we bijvoorbeeld ook op het vlak van de verhaalschades. Als één van onze klanten een WA-verzekering zonder rechtsbijstand heeft, schade rijdt en de tegenpartij schuldig is aan de aanrijding, dan doen we ons uiterste best om de autoschade tóch op deze tegenpartij te verhalen. Dat is een service die lang net elk kantoor nog in praktijk brengt. Wij doen dat wél. En vaak met succes! Nee, we zijn geen kantoor waar je moet zijn voor de scherpste premies. We zijn wel een kantoor waar je in alle situaties van op aan kunt. We stáán voor onze klanten.”

Het bedrijf is klantvriendelijk, punctueel en professioneel. Ik merk zelfs dat Vermeulen Autoschade bij veel van onze klanten meteen de voorkeur krijgt, zonder dat wij ze daarop wijzen. Dat zegt toch wel iets over de goede naam van het bedrijf.”

Van der Velden beschikt al evenzeer over een sterke reputatie. “Onze hoofdactiviteit is verzekeren, en dan vooral ‘benzinegerelateerd’, oftewel auto’s en verder alles wat rijdt“, vertelt Wim van der Velden. En uiteraard kunnen de mensen bij ons terecht voor allerhande andere verzekeringen.” Arjan van der Velden is verantwoordelijk voor de nieuwste loot aan het bedrijf: Makelaardij en Hypotheken. “Daar zijn we recentelijk mee gestart en mogen vaststellen dat er veel vraag naar is”, zegt Wim van der Velden. “Ook hier geldt dat mensen graag in zee gaan met een partner die ze vertrouwen. We zijn daar trots op.”

Meer informatie: www.van-der-velden.nl

Leave a Reply