Skip to main content

Een wat onhandig uitgevoerde manoeuvre op een krapbemeten parkeerterrein in Italië leverde zijschade op aan de vier jaar oude Volkswagen Golf van René Heerdink. “Vervelend, ik had een paaltje over het hoofd gezien”, blikt hij terug op het voorval.

“In eerste instantie hebben mijn vrouw en ik nog even gefilosofeerd over wat we met de schade zouden doen. Laten zitten of toch naar een schadeherstelbedrijf. We kozen uiteindelijk voor het laatste.”

Meteen na de vakantie kreeg de Krimpenaar van zijn verzekeringsmaatschappij enkele namen door van autoschadeherstelbedrijven in de regio. “We kozen voor Vermeulen,” aldus René Heerdink. “Eerlijk gezegd had dat vooral te maken met het feit dat ik geen eigen risicobedrag hoefde te betalen en mijn no claim in tact bleef. Eenmaal binnen bij Vermeulen Autoschade wist ik meteen dat ik goed zat met dit bedrijf. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de afwikkeling van de schade verliep perfect. Ook kreeg ik meteen een prima leenauto mee. En mijn Golf? Die ziet er weer prachtig uit. Net of er nooit iets mee is gebeurd! Complimenten aan de vakmensen van Vermeulen!”

Leave a Reply