Skip to main content

“Onze nieuwe spuitcabine is een regelrechte aanwinst”, vindt eerste autospuiter Arjan Hoogenboom! Als zo’n kritische kenner als Arjan zoiets zegt, heloven wij het uiteraard meteen!

“Je merkt in alle opzichten dat deze cabine volledig up to date is”, constateert Arjan. “Hij is simpelweg een aantal generaties moderner dan de vorige en dat ervaar je als je er in werkt. Zo is de afzuiging super fijn afgesteld en biedt de nieuwe frequentieregeling veel meer mogelijkheden qua stoken en tussenstoken. Met name de watergedragen metallic-based lakken zijn daar bij gebaat. Mooi is ook dat het systeem een ecostand bevat, waardoor je nóg milieuvriendelijker kunt werken. Het spuitwerk wint ook verder aan kwaliteit doordat de nieuwe cabine nagenoeg stofvrij is. Prettig is daarnaast de led-verlichting. Bovendien is de nieuwe spuitcabine beter voor je gezondheid. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden.”

Qua werksnelheid biedt de cabine geen verschil met de vorige. “Klopt, zegt Arjan Hoogenboom. “De droogtijd blijft het zelfde. Dat is dan ook meteen de enige overeenkomst met de vorige spuitcabine. Voor de rest zijn we er alleen maar op vooruit gegaan!”

Leave a Reply