Skip to main content

De mooiste reclame is mond-tot-mond reclame! Exact volgens dat procedé kregen we Touringcarbedrijf J.L. de Jong als klant binnen.

“Klopt”, beaamt Jan de Jong, directeur en mede-eigenaar van het Rotterdamse familiebedrijf. “Wij waren destijds niet langer tevreden over een plaatwerkerij die schades aan onze bussen moest verhelpen. Collega-touringcarbedrijf De Boezem tipte ons vervolgens over Vermeulen Autoschade. Niet snel daarna stapten we over. Nooit een seconde spijt van gehad. Vermeulen zorgt voor voortreffelijk schadeherstel, heeft oog voor onze belangen en houdt zich keurig aan de afspraken. Met andere woorden: wij zijn uiterst tevreden!

Jan de Jong leidt Touringcarbedrijf J.L. de Jong samen met zijn broer. “Wij vormen de derde generatie van onze familieonderneming,”vertelt de Rotterdammer. “Onze grootouders begonnen het bedrijf in 1922. Daarna kwam nam mijn vader het over en die werd weer opgevolgd door mijn broer en ik. De vierde generatie is inmiddels ook toegetreden tot de zaak: mijn zoon rijdt één van onze acht bussen.”

Touringcarbedrijf J.L. de Jong beschikt over een modern en milieuvriendelijk wagenpark, waarmee men dagelijks opdrachtgevers naar hun bestemming brengt. Wie met familie, zakelijke relaties, school of vereniging op reis wil, kan altijd een beroep doen op het bedrijf. De moderne touringcars zijn luxe en comfortabel ingericht en worden bemand door gekwalificeerde chauffeurs. “Wij beschikken over diverse voertuigen met variërende capaciteiten van 36, 50, 58 of 62 zitplaatsen. Naast deze touringcars bieden we een ‘VIP coach’, die plaats biedt aan 28 VIP gasten en is voorzien van alle luxe.”

Voor meer informatie: 010 482 27 11, info@jldejong.nl of www.jldejong.nl

Leave a Reply