Skip to main content

Eind januari/begin februari hopen we hem in huis te hebben: de snelste volledig geautomatiseerde en geheel handsfree mengmachine Axalta Irus Mix. “Deze innovatieve apparatuur levert zeer nauwkeurige kleuren en is onovertroffen in kwaliteit en eindresultaat,” vertelt Kees Vermeulen. “De aanschaf ervan was een stevige investering, maar die is het in alle opzichten waard. Dit systeem levert niet alleen exact de kleuren op die je wenst, het is ook uiterst efficiënt en minimaliseert de impact op het milieu. Kortom: een topproduct!

Axalta Irus Mix is met zijn gepatenteerde technologie de snelste volautomatische mengmachine op de markt. Op basis van de tests van Axalta kunnen schadeherstelebdrijven met Axalta Irus Mix meer dan 60% op arbeidstijd besparen in vergelijking met handmatig mengen.

Axalta Irus Mix is zeer eenvoudig te gebruiken. Het proces geeft schadeherstellers de tijd om andere klussen te doen terwijl de verf wordt gemengd. Axalta Irus Mix is ontworpen om te werken met het beproefde flessensysteem van Axalta, zodat het niet nodig is om het product in speciale flessen bij te vullen of te decanteren. Bovendien zijn de flessen voorzien van nauwkeurige doseerdeksels, die nauwkeurige kleuren leveren zonder verspilling. Het flessensysteem van Axalta is gemaakt van 50% gerecycled plastic, wat de toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid onderstreept.

“Kortom: alleen maar pluspunten,” glimlacht Kees Vermeulen. “Wij verheugen ons op de komst van het systeem en de toepassing ervan.”