Skip to main content

Govert Schilders Metselwerken is al jaren tegen wil mét dank klant bij Vermeulen Autoschade. “Klopt,” zegt Govert Schilders lachend. “Schade aan je auto is niet bepaald iets wat je graag wilt, maar als het dan tóch gebeurt is het prettig om bij Vermeulen de schade te laten herstellen. Om de simpele reden dat ze dat erg goed doen en mee denken met jou als ondernemer. Ze zorgen altijd snel voor vervangend vervoer waardoor ik mijn werk praktisch zonder oponthoud kan blijven doen.”

Govert Schilders zit al sinds zijn 19e in het metselvak. “Alweer veertig jaar, dus”, stelt hij vast. “Het is een mooi beroep dat me geen moment verveelt. Nog buiten de bevrediging die goed metselwerk oplevert, geniet ik van de contacten met mijn particuliere klanten en de jongens op de bouw.”

Van schade aan zijn auto geniet Schilders absoluut níet. “Helaas is me dat al een behoorlijk aantal keren overkomen,” vertelt de inwoner van Krimpen aan de Lek. “Zo reed ik een keer mijn bestelbus in de prak op de N210 ter hoogte van Carpe Diem. En ik had een keer schade aan het dak van mijn wagen. Bleken er gasten overheen gelopen te zijn. In al die gevallen luidt mijn motto: ‘Zet ‘m maar bij Vermeulen neer, dan komt het goed!’ En neem van me aan: ik ben daar nog nooit in teleurgesteld geweest.”

Leave a Reply