Skip to main content

Opel Dekker en Vermeulen Autoschade gaan gebruik maken van elkaars diensten. De Opel-dealer voor de Krimpenerwaard laat voortaan gestuurde schadeauto’s van haar klanten door Vermeulen laten herstellen. Vermeulen Autoschade op haar beurt neemt als erkend Opel-schadehersteller Opel-onderdelen af bij Dekker.

“Wij zijn erg gelukkig met de samenwerking zoals die is afgesproken”, zegt Kees Vermeulen. “We waren al een tijdje Opel-erkend maar zochten een nieuwe regionale partner nadat de directe samenwerking tussen Opel en garagebedrijf Terlouw in Bergambacht eindigde. Ik ben toen op Opel Dekker afgestapt. Dat leidde tot goede gesprekken met Arie en Marcel Dekker. We hopen veel voor elkaar te kunnen betekenen.”

“Wij geloven in samenwerking”, zegt Marcel Dekker. “Als je elkaar als bedrijven kunt helpen en versterken, moet je dat niet nalaten. Bovendien staat Vermeulen Autoschade in de regio bekend als onderneming van hoge kwaliteit. Daar worden wij graag mee geassocieerd als Opel-dealer voor de Krimpenerwaard en als erkend Opel-reparateur. Deze samenwerking is ook goed nieuws voor onze klanten. Wanneer ze onverhoopt schade hebben gereden regelt Opel Dekker de gehele afhandeling. De auto wordt –mits door de verzekering ‘gestuurd’ -door Vermeulen gerepareerd en kan bij ons weer worden opgehaald. Een goede vorm van complete ontzorging.”

Marcel Dekker viert samen met zijn vader Arie de regie over Opel Dekker. Opa begon de onderneming ooit in Ouderkerk aan den IJssel. In 1967 vestigde men zich aan de Tuinstraat te Krimpen aan den IJssel, in 2003 volgde de verhuizing naar de huidige locatie aan de IJsseldijk 353a in Krimpen aan den IJssel. Marcel Dekker (26) heeft de zaak inmiddels deels overgenomen van zijn vader. De entree van de mid-twintiger bracht ook anderszins vernieuwingen met zich mee. “We moesten dingen veranderen om het hoofd goed boven water te houden”, zegt hij. “Dus hebben we op verschillende vlakken flink wat zaken beetgepakt. Het resultaat was dat we in 2016 ons beste jaar ooit draaiden! Waar we vooral ook heel goed in scoren is de verkoop van jonge gebruikte auto’s, zeg maar auto’s waar ‘de kop’ van af is. Daar is veel vraag naar. Daarnaast mogen we niet klagen over de nieuw-verkoop en het aanbod in onze werkplaats. Kortom: het gaat goed met ons garagebedrijf.”

Leave a Reply