Skip to main content

Quality Steel is dé specialist voor staal- en rvs leiding werk ten behoeve van datacenter, woningbouw, ziekenhuizen, technische ruimtes en ketelhuizen. Het op het bedrijventerrein in Lekkerkerk gevestigde bedrijf bestaat inmiddels zeven jaar en bedient de markt met specialistisch vakwerk.

Ben Verkerk en Marcel Kortlever zijn eigenaar/directeur van Quality Steel, Tim Verkerk is als medewerker alweer vijf jaar aan het bedrijf verbonden. “Ik kwam min of meer rechtstreeks uit de schoolbanken binnen,”, glimlacht de 25-jarige Lekkerkerker. “Kort daarvoor had ik mijn opleiding in Scheeps- en Jachtbouwkunde afgerond. Om wat bij te verdienen ben ik in de zomervakantie bij Quality Steel gaan werken. dat beviel zo goed dat ik daarna ben gebleven in een vaste baan. Ik ben hier actief met werkvoorbereiding, tekenen, het bestellen van materialen en het aansturen van de werkplaats. Dat zijn inderdaad nogal wat disciplines tegelijk, maar zo gaat dat in een organisatie waarin je met vier man de boel draait. Het zorgt er tegelijkertijd ook voor dat het werk nooit saai is, ha ha!”

In geval van autoschade doet Quality Steel graag zaken met Vermeulen Autoschade. “Dat is eigenlijk een soort vanzelfsprekendheid,”, glimlacht Tim Verkerk. “Wij hechten aan kwaliteit en bij Vermeulen weet je dat je die volledig krijgt.” Onlangs had Quality Steel bij wijze van hoge uitzondering kort na elkaar twee schades die hersteld moesten worden. “De Citroën Jumpy waarin ik rijd had een klein deukje aan de zijkant,” vertelt Tim Verkerk. “Best een lelijk gezicht, temeer ook omdat de auto pas een jaar oud is. het werd nóg vervelender toen er bij een storm een container tegen de andere zijde van de auto aankwam. Dat leverde een flink grotere, nieuwe deuk op. dat was het definitieve sein om naar Vermeulen te rijden.” Ook de Volvo V90 van Marcel Kortlever had te kampen met schade. “Er was iemand achterop gereden,” beschrijft Tim Verkerk. “De achterkant zat goed in elkaar. Ook in dat geval was het duidelijk: naar Vermeulen! In beide gevallen werden we op maat bediend met vakwerk. En ook niet onbelangrijk: we hadden onze auto’s weer snel blinkend en wel terug. Zo werkt dat bij Vermeulen. Wij zijn er zeer tevreden over. Wat zeg ik: dubbel tevreden!”

Leave a Reply