Skip to main content

Je autoschadehersteller dichtbij. Roland Reget uit Krimpen aan de Lek is maar wat blij met Vermeulen Autoschade. “Wanneer ik schade aan mijn auto heb, is het prettig te weten dat het beste bedrijf om de hoek zit”, glimlacht hij.

Onlangs was het weer ‘raak’. De Kia Nioro Hybrid van Roland Reget had schade opgelopen: een spiegel en de zijkant van zijn auto waren beschadigd. “En de dader lag op het kerkhof, zoals dat heet”, voegt hij er aan toe. “In eerste instantie had ik helemaal niet gezien dat er iets stuk was. Ik ben niet zo’n type dat dagelijks om zijn auto heen loopt. Tijdens een bezoekje aan mijn Kia-dealer AutoDrome in Krimpen aan den IJssel werd ik er op geattendeerd. Waar en wanneer de schade was ontstaan? Geen idee. Dat er iets aan gedaan moest worden, stond echter wél vast.

Ik meldde me bij Vermeulen en werd uitstekend geholpen. Op woensdag leverde ik mijn Kia in, vrijdag kreeg ik hem perfect hersteld terug. In de tussentijd had ik een leenauto mee; een lekkere nieuwe Toyota Yaris bybrid. Prima wagen. Leverde me meteen ook wat jeugdsentiment op, ha ha! Ooit reed ik namelijk een Toyota Starlet. Een onverslijtbaar karretje was dat! Nu herhaalde de geschiedenis zich in een ‘modern jasje’. Was een leuke ervaring.”

Leave a Reply