Skip to main content

We krijgen werkelijk alle soorten auto’s in onze werkplaats: variërend van kleine personenauto’s tot sportwagens, klassiekers én..,. trucks. Tot die laatste categorie behoort de DAF XF 106 van Priscilla Moerkerk, beroepschauffeur van de transportbedrijf D. Schouten uit Polsbroek.

“Wanneer ik iets aan mijn vrachtwagen wil laten verfraaien, doe ik altijd een beroep op Vermeulen Autoschade,” vertelt de 29-jarige ‘stuurvrouw’. “Dan weet ik dat wat ik wil tot in perfectie wordt uitgevoerd. Zo heb ik laatst de zonneklep en de reclame-lichtbak van mijn DAF laten spuiten. Ziet er geweldig uit; de kleur sluit mooi aan bij die van de vrachtwagen. Ik vind uitstraling enorm belangrijk. Mijn truck moet er goed uitzien. Daar ga ik voor.”

Priscilla Moerkerk is ook privé klant van Vermeulen Autoschade. Zo liet ze haar Volkswagen Polo GT al eens onder handennemen door de technici uit Krimpen aan de Lek. “Ik heb toen de zijskirts en de motorkap laten overspuiten. Met mooi resultaat!”

Met haar DAF Truck rijdt ze door heel Nederland. “Ik vervoer vooral containers”, vertelt Priscilla, wiens vriend ook in de transportwereld actief is. In tegenstelling tot Priscilla werkt hij als zelfstandig chaffeur.

“Het vak van vrachtwagenchauffeur vind ik heerlijk. Het is die vrijheid, he; die maakt het extra mooi. Achter het stuur, zonnebril op, muziekje aan; top! Het enige waar ik minder blij van word zijn de files. Die nemen weer in rap tempo toe na twee relatief rustige corona- jaren. Dat is meteen het enige nadeel. Voor de rest is het genieten!”

Leave a Reply