Skip to main content

Onze medewerker Andrew Roos is begonnen aan de VOC Innovam-opleiding Front Office Pro. Zijn eerste indrukken zijn zeer positief. “De opleiding levert veel verdieping op het vlak van techniek, calculatie en werkvoorbereiding.”

“De complexiteit van schadehersteltechniek neemt snel verder toe,” weet Andrew. “Parallel daaraan wordt de communicatie met klanten, opdrachtgevers en experts steeds belangrijker: De technische onderbouwing is vaak complex en vraagt om meer kennis en inzicht.  Juist als frontoffice-medewerker moet je weten welke technieken en vaardigheden van mijn collega’s nodig zijn bij de complexe werkzaamheden van het schadeherstelproces. Ik ben in dat opzicht de spil binnen het bedrijf als het gaat om veiligheidskritisch schadeherstel.”

De opleiding gaat op een aantal thema’s stevig de diepte in. Op het programma staan  ADAS & verlichting, Uitlijnrapporten (wiel- en fuseestanden), Calculatie (ADAS, verlichting, uitlijnrapporten), Aandrijfsystemen (elektrische en hybride voertuigen) & materialen en verbindingstechnieken, Communicatie en Synchronisatie.

“Tot en met oktober van dit jaar ben ik één keer per maand in Nieuwegein om daar de trainingen te volgen”, vertelt Andrew Roos. “Daarnaast doe ik ervaring op in de praktijk en staat er het nodige aan huiswerk op het programma. Een aantal disciplines binnen de opleiding beheers ik al, anderen zijn betrekkelijk nieuw voor me. De cursus biedt me overall kennis inzicht in alle technische bedrijfsprocessen. Dat is goed met het oog op de toekomst, zowel intern als extern.”

Leave a Reply