Skip to main content

Donderdag 24 maart jongstleden mochten wij een groep van ruim twintig collega-ondernemers uit Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk ontvangen voor een informeel samenzijn op ons bedrijf. De middag werd georganiseerd in samenwerking met de kerncommissie Nederlek van Ondernemerskring Krimpenerwaard.

Na een kort officieel gedeelte met een toespraak van kerncommissielid Henk-Jan Collignon nam Vermeulen Autoschade-eigenaar Kees Vermeulen de aanwezigen mee in de wereld van het autoschadeherstel én de hoogwaardige dienstverlening die zijn bedrijf óók aan collega-ondernemers uit de West-Krimpenerwaard kan leveren.

Vervolgens werden de bezoekers uitgenodigd om een kijkje in de werkplaats te nemen en zich daar te laten informeren over de verschillende disciplines van het autoschadeherstelvak. Van deze gelegenheid werd ruim gebruik gemaakt. En uiteraard waren er het spreekwoordelijke ‘hapje en drankje’, verzorgd door het team van Arie Kok. ‘Heerlijk om weer eens bij te praten”, klonk het veelvuldig in ondernemerskring. “Vanwege de coronaperikelen was het soms moeilijk om elkaar te ontmoeten. Dat we nu wél weer bij elkaar mogen komen, voelt als een bevrijding. Dit is een heerlijke middag!”

Leave a Reply