Skip to main content

We hebben serieuze plannen om ons bedrijfspand van een uitbreiding en een gedeeltelijk andere inrichting te voorzien. Zo willen we de complete voorgevel vernieuwen en verfraaien met onder meer een nieuwe kleurstelling en een nog uitnodigender uitstraling. Ook de tuin aan de voorzijde van ons bedrijfspand gaan we aanpakken. We willen deze meer in één lijn brengen met de natuurlijke ambiance van sportpark Tiendweg aan de overzijde van ons terrein.

Ook inpandig staan veranderingen op de rol. Zo hebben we het plan om de plaatwerkerij een nieuwe plek te geven. Daarvoor willen we zo’n 300 m2 nieuwbouw en een roldeur aan ons pand toevoegen. Het voordeel van deze nieuwe locatie van de plaatwerkerij is dat deze afdeling afsluitbaar is, waardoor het geluid van de werkzaamheden niet langer te horen is in de rest van het gebouw.

We hebben inmiddels uitvoerig contact met gemeente Krimpenerwaard gehad. Op het gemeentehuis ziet men mogelijkheden om ons ter wille te zijn in het kader van het ‘snipperbeleid’, dat ruimte biedt aan inbreidingsopties. Onze tekeningen liggen inmiddels bij het Stedenbouwkundig Bureau. Wanneer de stedenbouwkundigte verklaring is afgegeven, dan kunnen we het vergunningstraject in. De aanvraag hopen we eind april in te dienen.

Leave a Reply