Skip to main content

Vermeulen Autoschade verricht alweer een flink aantal jaren het spuitwerk voor de vrachtwagens van het in Bergambacht gevestigde transportbedrijf Koolwijk. “En dat gebeurt tot onze volle tevredenheid”, stelt Koolwijk’s werkplaatschef Jochem van Beek.

Familieonderneming Koolwijk mag gezien worden als een middelgroot transportbedrijf. “We beschikken over zo’n tachtig trekkende eenheden en 130 stuks getrokken materiaal”, vertelt Jochem van Beek. “We vervoeren vooral containers.”
Onderhoud en reparaties verricht men in de eigen werkplaats, een grote en modern geoutilleerde ruimte waarin Jochem van Beek leiding geeft aan zijn technisch team. “Mijn baan is behoorlijk divers”, glimlacht hij. “Ik stuur niet alleen mijn collega’s aan, mar bestel ook onderdelen, houd het magazijn op orde, maak werkorders, handel facturen af en ben het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Wanneer er iets met hun vrachtwagen of aanhanger aan de hand is, zoeken ze contact met mij.”

Het contact tussen Koolwijk en Vermeulen ontstond een aantal jaren geleden. “We hadden eerst een andere autospuiter met wie we zaken deden, maar binnen ons bedrijf waren we niet helemaal tevreden over het geleverde werk. Er zat steeds stof in het spuitwerk. Eerlijk gezegd zag het er niet uit. Nu kende ik Vermeulen Autoschade nog uit de tijd dat ik bij een ander transportbedrijf werkzaam was. Ik wist dat Kees en zijn mannen wél kwaliteit leveren. De switch was vervolgens snel gemaakt. Vermeulen verzorgt voor ons vooral het spuitwerk van losse onderdelen, zoals bumpers en deuren. Af en toe brengen we er ook een complete vrachtwagen naar toe met het verzoek om deze te spuiten. Elke keer constateren we dat het werk kwalitatief uitstekend is. Minstens net zo prettig is dat Vermeulen die kwaliteit weet te combineren met snelheid. Voor de transportbranche is dat een absolute pre. Je kunt je wagens niet te lang missen hè! Het mag duidelijk zijn: de relatie tussen Koolwijk en Vermeulen Autoschade is uitgegroeid tot een hechte combinatie. “En die houden we in stand”, zegt Jochem van Beek. “Met veel plezier!”

Leave a Reply