Skip to main content

Vermeulen Autoschade vierde zaterdag 8 oktober jl. het 25-jarig bedrijfsjubileum met een feestelijke bijeenkomst voor haar relaties en medewerkers.

In het tijdelijk tot representatieve ‘feestruimte’ omgebouwde bedrijfspand mocht eigenaar Kees Vermeulen heel wat klanten begroeten; allemaal mensen die hem wilden feliciteren met een kwart eeuw ondernemerschap. Tussen de geanimeerde gesprekken door viel er voor de aanwezigen te genieten van een ludieke auto-, motor- en caravanquiz. Ook werden verschillende mensen in het zonnetje gezet. Zo was de heer Van Keulen present om door Kees Vermeulen te worden toegesproken. “Ik heb enorm veel aan hem te danken”, sprak Vermeulen in zijn speech. “Meneer Van Keulen was een fantastische sparringpartner, die me goed geholpen heeft met het opbouwen en verder ontwikkelen van mijn bedrijf. Hij gaf me advies en regelde lang zaken als reclame en pr. Ik ben hem daar erg dankbaar voor.”

Vakmensen
Ook de onlangs gepensioneerde medewerker Theo de Groot en Kees Moret werden in het zonnetje gezet. Theo de Groot nam van de zomer al afscheid en geniet dus alweer wat maanden van zijn vrijheid. “Een pure vakman”, sprak Kees Vermeulen lovende woorden over De Groot. “Zijn kennis en kunde gaan we zeker missen.” Soortgelijke teksten kreeg ook Kees Moret, in Vermeulen-kringen beter bekend als ‘Ome Kees’, toebedeeld. Als eerste monteur én caravanspecialist was hij vele jarenlang één van de vertrouwde gezichten binnen de organisatie. Voor zowel Kees Moret als Theo de Groot waren er bloemen én een dinerbon.

Kees Vermeulen zélf werd eveneens flink voorzien van cadeaus en complimenten. Van het personeel ontving hij een fotocollage die geheel in het teken stond van het jubileum. “We kunnen terugzien op een mooie jubileumviering”, concludeerde Vermeulen, die ‘s avonds ook nog zijn 25-jarig huwelijk met zijn vrouw Carla vierde. “Dubbel feest. Echt een dag om nooit te vergeten!”

Leave a Reply