Skip to main content

Wij zoeken niet zomaar iemand

Wij zoeken jou!

Vermeulen Autoschade is een begrip in de Krimpenwaard en ver daarbuiten. Vanuit onze vestiging in Krimpen aan de Lek leveren we onze klanten meerwaarde met professioneel vakrwerk op het gebied van autoschadeherstel én complete mobiliteitsservice. Kortom: een mooi bedrijf om voor te werken!

Momenteel hebben we een vacature Autospuiter M/V

Je functie
Je spuit carrosserieën van personen-, bestel- en bedrijfsauto’s.

De Praktijk

  • Je ontvangt opdrachten van de voorman spuitafdeling en bepaalt de aanpak van werken in overleg met hem.
  • Je demonteert en monteert delen van de carrosserie in samenhang met de spuitwerkzaamheden. Je zorgt voor een doelmatige opslag van de gedemonteerde delen, plakt niet te spuiten delen af en zorgt naderhand voor een doelmatige verwijdering van het afplakmateriaal.
  • Je voert zonodig deelreparaties uit.
  • Je werkt te spuiten (delen van) carrosserieën voor (ontroeste, ontvetten, verwijderen van oude laklagen, aanbrengen van grondmateriaal, schuren en plamuren etc.).
  • Je mengt de lak op kleur met behulp van een daartoe geëigende installatie en brengt de lak aan op de carrosserie.
  • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften en zorgt dat de eigen werkplek op orde is, onderhoudt de spuitcabine (waaronder de vervanging van filters) en gebruikt en onderhoudt het gereedschap op verstandige wijze.
  • Je voert degewenst neventaken uit in andere bedrijfsafdelingen.
  • Je houdt een urenverantwoording bij van de uitgevoerde werkzaamheden.

Verantwoordelijkheden
Het op correcte en deskundige wijze uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van het spuiten van carrosserieën/auto’s.

Bevoegdheden
Je bent bevoegd tot het nemen van beslissingen met betrekking tot de uitvoering en voortgang van het spuitwerk, binnen de hiervoor gestelde taken en verantwoordelijkheden.

Functie-eisen
Vakopleiding autospuiter op niveau 2 of 3 (voorheen primair resp. voortgezet), aangevuld met (lak)applicatiecurses(sen), gevolg bij de VOC of een lakleverancier.
of
Meer dan 5 jaar aantoonbare prakijkervaring en met goed gevolg een praktijktiets afgelegd bij de VOC op het voorgezette niveau 3 van de opleiding autospuiter.
Millieucertificaat lak- en verfspuiten. Ook heb je kennis van werk-, kwaliteits-, veiligheids-, en milieuvoorschriften.
Tot slot kun je goed werken in teamverband.

Voor meer informatie over de functie of direct solliciteren, kijk op www.vermeulen-autoschade.nl of mail je cv naar kees@vermeulen-autoschade.nl. Bellen kan ook: 0180-662022.

Leave a Reply