Skip to main content

Onze medewerkers Remco de Mooij en Bob Vermeulen zijn niet alleen erg goed in hun vak, ze gelden ook als ‘diplomaverzamelaars’.

Onlangs ontvingen ze hun diploma ‘EV Vakbekwaam Persoon’, en dat betekent dat beide monteurs alle voorkomende werkzaamheden mogen verrichten aan elektrische voertuigen. “Het is logisch dat niet zomaar iedereen aan een EV mag werken,” zegt Bob Vermeulen. “Want je hebt met hoogspanningscomponenten in zo’n auto te maken. Veiligheid staat daarbij voorop en daarvoor is kennis van zaken nodig. Die hebben Remco en ik, inclusief het bewijs daarvan. Klanten met EV- of hybride auto’s kunnen volledig vertrouwen op onze expertise en dat is een geruststellende gedachte. Ook schade aan deze types auto’s kunnen wij optimaal herstellen.”

“We krijgen steeds vaker EV’s of hybride auto’s in onze werkplaats,” zegt Remco de Mooij. “En dat zullen er alleen maar meer worden. Daarnaast kun je er op wachten dat verzekeraars de juiste diplomering inzake EV’s verplicht gaan stellen. Het is alleen daarom al goed dat we als autoschadeherstelbedrijf gesteld staan voor de toekomst. En persoonlijk vinden Bob en ik het belangrijk en leuk om ons steeds verder te bekwamen in ons vak. Deze cursus draagt daar opnieuw aan bij.”