Skip to main content

In geval van schade aan de eigen bedrijfswagens twijfelen de mensen van Stinis Holland BV geen moment waar ze naar toe gaan. “Naar Vermeulen Autoschade!”, zegt Robin Lievers, aftersalesmanager bij het in Krimpen aan de Lek gevestigde bedrijf. “Bij Vermeulen zorgen ze niet alleen voor een perfect herstel van schade, ze denken óók met je mee. Onze auto’s hebben we natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weer op de weg. Daar wordt serieus op ingespeeld met snelle service.”

Stinis Holland is een echt familiebedrijf waarvan de wortels reiken tot in 1830. Sinds 1967 is de onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling productie van geavanceerde spreaders en andere hijs- en hefwerktuigen voor de overslag van onder andere zeecontainers. Stinis opereert wereldwijd.

Robin Lievers geeft leiding aan een team van servicemonteurs die er met hun bedrijfswagens op uit trekken om in de havens van onder meer Rotterdam, Antwerpen, Zeebrugge, Vlissingen, Moerdijk en andere locaties onderhoud en reparaties uit te voeren aan spreaders. “Af en toe wordt schade gereden,” vertelt Robin Lievers. “Onlangs gebeurde dat op de Maasvlakte, buiten de schuld van onze medewerker. De kraanmachinist was even onachtzaam en raakte met zijn spreader onze bus. Daar doe je niets aan. Vervolgens schakelden we Vermeulen in met een reparatieverzoek. Men pakte het snel op. Dat waardeerden we zeer. En eerlijk gezegd zijn we ook niet anders gewend van het bedrijf. Deze vriendelijke vakmensen staan altijd voor ons klaar!”