Skip to main content
Nieuws

‘Voortreffelijk geholpen na inbraakschade’

By september 30, 2019december 7th, 2023No Comments

De voorbije zomer kregen we hem binnen: een Peugeot 208 met een totaal ‘verruïneerd ‘ dashboard. “De gevolgen van een auto-inbraak”, vertelt Jan-Jaap Klok, eigenaar van de compacte Franse ‘voiture’.

“Ik had de auto meegegeven aan mijn zoon, die er mee op vakantie ging naar de Franse kust. Toen hij op een ochtend wakker werd en bij de Peugeot ging kijken, trof hij een totaal ontmanteld dashboard aan. Navigatie, radio en de klokken waren verwijderd; en dat alles op een niet al te lichtzinnige wijze. Wat overbleef was een puinhoop.”

De schade werd meteen gemeld bij de verzekeraar die vervolgens voor het schadeherstel Vermeulen Autoschade als uitstekende optie aanbeval. “Terecht!”, stelt de in Rotterdam woonachtige heer Klok vast. “Ik kan net anders zeggen dat ik voortreffelijk geholpen ben. Alles werd duidelijk uitgelegd en via whatssapp werd elke ‘tussenvraag’ die ik tijdens het herstelproces stelde, meteen beantwoord. Nog mooier: mijn twee jaar oude Peugeot heeft nu weer een perfect dashboard. Niets dan lof voor de vriendelijke vakmensen van Vermeulen Autoschade!”

Leave a Reply