Skip to main content
Nieuws

Vernieuwde werkplaats: ideaal!

By september 30, 2019december 7th, 2023No Comments

In juni vierde Vermeulen Autoschade de officiële en feestelijke ingebruikname van de verbouw/uitbreiding van zijn bedrijfspand. Een mooie mijlpaal voor ons bedrijf. Inmiddels zijn we ‘een kwartaaltje’ verder en is het tijd om eens te vragen hoe de noviteit bevalt.

“Daar kan ik kort over zijn”, glimlacht Kees Vermeulen. “Wat we hoopten en verwachtten is in de praktijk uitgekomen. We hebben nu letterlijk de figuurlijk de ruimte om ons werk in een optimale setting te doen. Er is bovendien meer overzicht. Daarnaast ziet de werkplaats er een stuk opgeruimder uit. Bovenal merk ik aan ons team dat men zich prettig voelt in de nieuwe setting. Onze plaatwerker Pali bijvoorbeeld heeft nu zijn eigen plekje in het nieuwbouwgedeelte. Ook voor zijn collega’s is het aantal m2 toegenomen. Dat geeft een bepaalde vorm van rust. Iedereen vaart er wel bij. Ideaal!”

Kees Vermeulen zou Kees Vermeulen niet zijn als hij niet vooruit denkt! Dus staan er alweer nieuwe innovaties in de planning. “In januari schaffen we apparatuur aan waarmee we Advanced Driver Assistance Systems optimaal kunnen afstellen. Steeds meer moderne auto’s hebben die elektronische rijhulpsystemen systemen aan boord. Na schade is het uiterst belangrijk dat je ze weer perfect laat functioneren. Met deze apparatuur lukt dat goed en snel.”

Leave a Reply