Skip to main content

Anton de Wilde kijkt niet bepaald terug op de meest glorieuze anderhalf jaar van zijn bestaan als horecaondernemer. Vanwege de coronamaatregelen, moest hij – met uitzondering van de zomermaanden – zijn activiteiten met Party & Cateringservice Het Koetshuis in Krimpen aan de Lek gedurende een lange tijd sluiten.

“Een zware tijd”, zo blikt hij terug op de voorbije periode. “Om toch nog wat inkomen te genereren ben ik om me heen gaan kijken en kon ik voor werk terecht bij scheepswerf Zwijnenburg en Prins Transport. Dat en de overheidssteun zorgden ervoor dat de zaak kon overleven. Nu de coronamaatregelen versoepeld worden durf ik weer vooruit te kijken. Er mag nu weer wat meer, maar voor een type zaak als de mijne heeft het weinig zin om op stel en sprong weer volledig open te gaan. Tot en met de zomermaanden zijn er gelukkig al wel weer wat reserveringen voor wat kleinschaliger activiteiten, na de zomer is er al veel meer geboekt. Je merkt echt dat de mensen weer toe zijn aan een feestje. Mijn medewerkers en ik ook. Want feesten faciliteren en caterings verzorgen is ons ding. En nu duimen dat vanaf 1 september het land weer ‘open’ gaat. In dat geval kunnen we weer normaal ondernemen. Maar… eerst zien, dan geloven. Wat dat betreft is de horeca wat voorzichtiger geworden. We zijn al een paar keer eerder blij gemaakt met een dode mus.”

Eén mooie opsteker heeft Anton de Wilde in ieder geval al te pakken: zijn bedrijfsbus werd onlangs perfect van schade hersteld door de vakmensen van Vermeulen Autoschade. “Ik had een aanrijding op een rotonde”, vertelt hij. “Er kwam een Tesla naar binnen rijden. Super vervelend. Mijn auto werd op basis van de dagwaarde én de schadekosten total-loss verklaard, maar ik wilde hem toch graag houden. De verzekering keerde een bedrag uit waarvoor de auto gerepareerd mocht worden. Eigenlijk was dat te weinig, maar Kees Vermeulen is het op een heel creatieve wijze gelukt om de schade tóch volledig te herstellen, onder andere door gebruik te maken met tweedehands onderdelen. De wagen ziet er nu weer volledig representatief uit. Ik ben er erg blij mee. Grote klasse! De relatie tussen onze twee bedrijven is sowieso goed. Toen Vermeulen na de verbouwing/nieuwbouw zijn officiële opening had, hebben wij als Het Koetshuis de catering verzorgd. Wij op onze beurt weten meteen naar wie we toe gaan in geval van schade aan onze auto’s. En na deze laatste ervaring weet ik zeker dat we dat tot in lengte van jaren blijven doen!”

Meer weten over Party & Cateringservice Het Koetshuis? Bel 0180-513780 of kijk op www.hetkoetshuispartyservice.nl

Leave a Reply