Skip to main content

Sommige klanten kunnen nauwelijks geloven dat John Vrijenhoek ‘slechts’ stagiaire is bij Vermeulen Autoschade. Logisch want de 18-jarige inwoner van Lekkerkerk is ondanks zijn nog jeugdige leeftijd een echte vakman die in alle opzichten aan het ‘Vermeulen-profiel’ voldoet!

“Ik ben in augustus van dit jaar aan mijn stage begonnen”, vertelt John die zijn opleiding tot plaatwerker volgt aan het Albeda College. “Het werkte heel simpel: ik vroeg aan Kees Vermeulen of hij een plekje voor me had en dat was goed. Ik ben er erg blij mee, want dit is een geweldig bedrijf en een schitterend vak! Het blijft elke keer bijzonder: een auto komt hier binnen met schade en wij herstellen hem weer zodat ie er als nieuw uit ziet. Het mooiste is elke keer de reactie van de klant. Je maakt in dit beroep mensen blij!”

John wist al vroeg dat hij in het autoschadevak wilde gaan werken. “Ik was al vanaf mijn twaalfde elk vrij moment in de loods te vinden om daar aan auto’s te sleutelen en ze te poetsen”, vertelt hij. “Ik doe niets liever. Andere jongens van mijn leeftijd deden aan sport. Ik koos hiervoor. Het plezier vind ik ook terug bij Vermeulen Autoschade. Als mijn opleiding er straks op zit hoop ik hier te mogen blijven werken. Een betere plek kun je niet verzinnen!”

Leave a Reply