Skip to main content

Vereniging Voor Arts en Auto (VVAA) heeft Vermeulen Autoschade aangewezen als ‘prefered autoschadehersteller’. Voor ons bedrijf is dat zowel een hele eer als een mooie uitdaging. De eerste wederzijdse ervaringen zijn positief, zoals wel mag blijken uit onderstaand verhaal!

Bij Coen en Masé Sutterland kwam de stoom uit de oren toen ze op een ochtend en ontdekten dat er was ingebroken in hun auto. Dieven hadden niet alleen het radio-en navigatiesysteem van het echtpaar gestolen, maar ook het dashboard vernield. “De stoom kwam uit onze oren toen we zagen wat er gebeurd was”, vertelt Masé Suterland. “De hele middenconsole lag er uit; een puinhoop was het.”

VVAA werd gebeld om de schade te melden. “Daar liet men ons weten dat de schade hersteld zou worden bij Vermeulen Autoschade. Ik kende het bedrijf niet, maar daar kwam in positieve zin snel verandering in”, vertelt Masé Sutterland, in het dagelijks leven Praktijk Ondersteunend Huisarts GGZ in Rotterdam. Haar man Coen werkt als huisarts “Onze Mitsubishi werd binnen de kortste keren per takelwagen mee naar Krimpen aan de Lek gereden en binnen twee uur leverde Vermeulen aan de praktijk een vervangende auto. Ideaal. Een paar dagen later werd onze Mitsubishi weer bij ons afgeleverd. In topconditie! Beter kun je het niet treffen, toch. Wij zijn zeer te spreken over de afhandeling.”

Leave a Reply