Skip to main content

Zevenentwintig medewerkers en een wagenpark van vijfentwintig auto’s; Installatiebedrijf Mijnlieff BV uit Krimpen aan de Lek is op zijn vakgebied één van de grotere spelers in de Krimpenerwaard. En een gewaardeerde klant van Vermeulen Autoschade.

“We gaan met elke schade naar Kees”, stelt Mijnlieff-directeur Tim van den Herik glimlachend vast. “Eigenlijk is dat een vanzelfsprekendheid: je zit op het zelfde dorp (Krimpen aan de Lek) en je kent elkaar goed. Daarnaast weet je dat Vermeulen Autoschade een serieus bedrijf is dat op hoog niveau werkt en constante topkwaliteit levert. Er wordt hier regelmatig schade gereden en elke keer is het herstel top.”

Mijnlieff BV is in en buiten de Krimpenerwaard actief met voornamelijk loodgieterswerk en activiteiten in luchtbehandeling. Daarnaast bezit het bedrijf een uitstekende reputatie op het gebied van cv-ketels en –onderhoud. “We zijn verder actief in renovatiewerk en in contractonderhoud voor bijvoorbeeld woningcorporaties en bouwbedrijven”, vertelt Tim van den Herik. “We merken in alle opzichten dat de markt begint aan te trekken. Simpel gezegd: er komt steeds meer werk los. 2015 was al een heel redelijk jaar. 2016 moet dat gaan overtreffen. Ik ben optimistisch gestemd. Dat geldt ook voor de toekomst van onze relatie met Vermeulen Autoschade. Die band is en blijft sterk. We maken graag gebruik van hun diensten op het gebied van autoschadeherstel en schakelen de onderneming ook in als er bijvoorbeeld radiatoren moeten worden gespoten, want dat soort dingen doen ze daar ook! Wij op onze beurt worden door Vermeulen in de arm genomen als er installatiewerk verricht moet worden.”

“Weet je wat ik trouwens het allermooiste vind aan Kees’ bedrijf? Na elk schadeherstel wassen ze je auto en maken ze hem ook van binnen helemaal schoon! Dat gebeurde zelfs toen ik pasgeleden een heel kleine schade moest laten repareren. Het was daarna gewoon een feest om weer in mijn auto te stappen! Spic en span. Geweldig!”

Leave a Reply