Skip to main content
Nieuws

Nu nog het buitenwerk…

By juli 10, 2019december 7th, 2023No Comments

Ons bedrijfspand mag dan wel af en ingericht zijn, het nieuw- en verbouwproject is daarmee nog niet ten einde. De buitenzijde aan de ‘Tiendweg-kant’ moet nog worden beetgepakt. Dat gaat gebeuren door Aannemingsbedrijf C. de Kwaadsteniet uit Moordrecht.

“Direct na de zomervakantie gaan we hiermee aan de slag”, vertelt Marijn Maaijen, directeur-eigenaar van C. de Kwaadsteniet. “Aan de zijkant van het bedrijfspand creëren we nieuwe en ruime parkeerplaatsen, gecombineerd met boompjes en een mooie omlijsting met schanskorven die we met stenen vullen. Zo ontstaat er een representatief en praktisch totaalplaatje dat mooi aansluit bij het gebouw en de omgeving.”

Aannemingsbedrijf C. de Kwaadsteniet maakte met de vervolmaking van de buitenruimte de cirkel rond waar het haar activiteiten rondom de bouw van het Vermeulen-pand. “Klopt”, zegt Marijn Maaijen. “We waren ook al in het beginstadium van de partij. We verwijderden toen de bestrating, groeven de bouwput en deden het nodige andere grondwerk. Het is ons dagelijks werk als in grond, weg en waterbouw gespecialiseerde onderneming. Dat Vermeulen ons uitkoos voor deze opdrachten berust niet op toeval. Beide bedrijven hebben al jaren lang een goede band. Kees Vermeulen schakelt ons in voor werk op ons vakgebied, wij maken gebruik van zijn vakmanschap als één van onze auto’s schade heeft gereden. Tot volle tevredenheid. En ik weet zeker dat dat wederzijds is!”

Leave a Reply