Skip to main content

Remco de Mooij en Bob Vermeulen kregen onlangs het verlossende telefoontje na hun anderhalf jaar durende opleiding tot 1e Autoschadetechnicus. Beide medewerkers van Vermeulen Autoschade waren geslaagd voor hun opleiding.

“Daar zijn we allebei enorm blij mee!”, stelt Remco de Mooij (35) vast. “Het was een even interessante als pittige opleiding. Voor mij was het een jaar of twintig geleden dat ik *diep in de boeken* moest. Was in het begin wel even wennen, zeker ook omdat je overdag al fulltime aan de bak moet voor je werk. Maar goed, het geeft nu extra voldoening dat ik het diploma nu binnen heb.” Voor Bob Vermeulen gold exact hetzelfde. “Man man, ik was echt super gespannen toen ik examen moest doen”, zegt de 26-jarige autotechnicus. “De rook kwam uit mijn hersenpan. Toen ik hoorde dat ik geslaagd was, gleed er bij wijze van spreken twintig kilo van mijn rug af, ha ha!”

Tijdens de opleiding tot 1e Autoschadetechnicus kregen Remco en Bob een flinke bulk aan informatie te verwerken op de hoofditems Autotechniek, Auto-elektronica, Veiligheidssystemen en Wielgeometrie en kregen ze vakken als Nederlands en Rekenen voor de kiezen. Verder maakten verschillende sub-onderwerpen deel uit van het theorie- en praktijkpakket en dienden de heren allerlei vakspecifieke opdrachten te volbrengen. Met succes, want Remco en Bob mogen zich nu 1e Autoschadetechnicus noemen. Uiteraard zijn we bij Vermeulen Autoschade trots op hun prestatie. Eind maart reizen de mannen voor de laatste keer af naar cursusplaats Nieuwegein om daar in een feestelijke setting hun diploma in ontvangst te nemen. Remco en Bob: gefeliciteerd!

Leave a Reply