Skip to main content

In geval van schade van het wagenpark doet Van der Wal BV graag een beroep op Vermeulen Autoschade. “Daar is een goede reden voor,” zegt directeur/eigenaar Peter van der Wal. “Kees en zijn team leveren uitstekende kwaliteit en denken mee met jou als ondernemer.”

Peter van der Wal begon zijn in Berkenwoude gevestigde bedrijf in 2005. “Een periode daarvoor – van 1994 tot en met 1998- had ik ook al een eigen zaak, maar die ging spijtig genoeg ten onder door een faillissement. Was geen leuke, maar wél een zeer leerzame tijd. In 2005 opperde mijn vrouw het idee om opnieuw voor mezelf te gaan beginnen. Ik liep zelf ook al met dat plan rond en sprak met haar af dat ik klein zou beginnen en de onderneming klein zou blijven. Ik startte met twee auto’s. Anno 2023 is het wagenpark tachtig eenheden groot, werken hier tientallen mensen en fungeert Van der Wal BV als partner voor overheden, bedrijven en andere organisaties. Zij vinden bij ons kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit op bet vlak van wegonderhoud, verkeersmaatregelen, groenvoorziening, afvalinzameling, recycling, winterdiensten, markeringen, onderhoud van speelplaatsen en 24/7 beschikbaarheid in geval van calamiteiten.”

Van der Wal BV deed in geval van schade aan het wagenpark de eerste jaren zaken met een groot autoschadeherstelbedrijf in de regio. “Dat beviel op een gegeven moment niet meer,” vertelt Peter van der Wal. “Toen een auto na hersteld te zijn van schade stil kwam te staan omdat een massakabel niet goed bleek te zijn aangesloten, was ik er zo’n beetje klaar mee en ben ik op zoek gegaan naar een partij die wél goed werk aflevert. Die partner vond ik in Vermeulen Autoschade. Al onze verzekerde schades gaan sindsdien naar Kees. Kleine schades nemen we zelf ter hand in onze werkplaats. We zijn erg tevreden over de dienstverlening van Vermeulen. Ze komen net als wij altijd hun afspraken na en leveren topresultaten. Bovendien zijn het vriendelijke mensen. Natuurlijk zou ik liever helemaal geen contact met het bedrijf hebben, ha ha, want dat betekent dat we geen schade meer rijden. Maar als het onverhoopt tóch gebeurt, komen we graag bij Kees en zijn team.”