Skip to main content

Een regelrechte nieuwe aanwinst: zo mogen we de onlangs geïnstalleerde richtbank met elektronisch meetsysteem gerust noemen!

De plaatsing van de geavanceerde Bench-Rack 5500 richtbank van het Zweedse kwaliteitsmerk Car-O-Liner werd onlangs verricht door Roel de Winter, technicus van Goodmen Equipment uit Swifterbant. Hij werd daarbij vergezeld door Peter Kostelijk van datzelfde, op Flevoland gevestigde, bedrijf.

Met de 5,5 meter lange en van een hefvermogen van 4500 kilogram voorziene Car-O-Liner Bench-Rack 5500 heeft Vermeulen Autoschade nu de beschikking over een richtbank van de triple-A klasse. Met behulp van het systeem is het beter dan ooit mogelijk om te kunnen aantonen dat een auto vóór reparatie krom is. Na het schadeherstel bewijst een nieuwe meting dat het herstel volledig én tot in detail heeft plaatsgevonden. Een en ander wordt in een rapport vervat en dient als bewijsstuk voor de verzekeraar.

“De nieuwe richtbank blinkt op alle fronten uit,”vertelt Peter Kostelijk. “De constructie is zeer degelijk en het systeem werkt snel, precies, soepel en eenvoudig. De database is compleet en volledig actueel. Werkelijk elk meetpunt van elke auto van Volkswagen tot en met Ferrari en alles wat daar tussen zit, is met alle specificaties beschreven én op beeld. In totaal staan er zo’n 16.000 verschillende auto’s in de database. Completer kán niet! Wij weten dan ook zeker dat Vermeulen Autoschade veel plezier gaat beleven aan de Car-O-Liner Bench-Rack!”

Leave a Reply