0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

120 procent tevreden over Vermeulen Autoschade!

Hoe komt een inwoner van de Rotterdamse wijk Nesselande in Krimpen aan de Lek terecht om zijn auto na schade te laten herstellen?! “Via een goede vriend,” glimlacht Sjaak Feijen. “Hij had heel goede ervaringen met Vermeulen Autoschade en kon het bedrijf van harte aanbevelen. Terugkijkend op de afhandeling van de schade aan mijn auto kan ik alleen maar vaststellen dat hij gelijk had. Ik ben niet 100, maar 120 procent tevreden over Vermeulen!”

De Peugeot 508 van Sjaak Feijen kwam met een flink gekreukelde voorzijde aan in de werkplaats. De schade ontstond bij de rotonde aan de Van Rijckevorselweg richting Krimpen aan den IJssel. Daar heb je drie rijstroken: twee voor rechtdoor en één voor linksaf,” vertelt de heer Feijen. “Ik wilde linksaf en zag de groene verkeerslichten, maar had niet gezien dat het licht voor linksaf op rood stond. Daardoor botste ik op de stilstaande auto voor mij. Het was geen grote klap omdat ik zachtjes reed, maar het zorgde wél voor behoorlijke materiële schade. Op aantraden van mijn vriend nam ik contact op met Vermeulen. Ik had daarbij één verzoek: omdat ik plannen had om naar Spanje te gaan, wilde ik de auto graag zo snel mogelijk laten herstellen. Dat bleek geen probleem. Ook de afhandeling met de verzekering was zo gepiept. En paar dagen later kreeg ik mijn van schade herstelde auto in topconditie terug. Wat me naast de uitmuntende kwaliteit van het werk grote indruk op me maakte was de klantvriendelijkheid van Kees Vermeulen en zijn team. ‘Ouderwets goed’ zou ik het willen noemen! Met als extra hoogtepunt het moment waarop ik mijn auto samen met een vriend wilde komen ophalen en we strandden nabij de grote kruising in Krimpen aan den IJssel. Ik belde Vermeulen met de mededeling dat ik vertraging had opgelopen, waarna men mij liet weten dat ze me wel even op zouden komen halen. Korte tijd later werd ik naar Krimpen aan de Lek vervoerd. Is dat service of niet! Echt een topbedrijf!”

Lees verder

Een onwelkome aanraking met een fietsenrek

Soms zie je wel eens iets over het hoofd als je in je auto zit. Een laag fietsenrek bijvoorbeeld, weet Annemarie Mudde uit eigen ervaring. En dat betekende schade.

“Eigen schuld, dikke bult”, zegt de inwoonster van Lekkerkerk over de onwelkome aanraking van haar Kia Rio en het stalen object. “Maar ik baalde er wel van, temeer omdat deze auto in het verleden in bezit was mijn vader, die vorig jaar is overleden. Hij was altijd erg zuinig op zijn auto en ik ben dat ook. Juist daardoor is zo’n schade extra vervelend.”

Na de eenzijdige aanrijding nam Annemarie Mudde contact op met haar verzekeringstussenpersoon. “Hij bood de keuze uit drie autoschadeherstelbedrijven. Vermeulen was daar één van. Leek me het makkelijkst, want Krimpen aan de Lek, daar ben je zo. Eenmaal binnen bij Vermeulen werd ik uitstekend geholpen. Sterker nog: ik hoefde eigenlijk alleen maar de sleutels in te leveren en in een leenauto te stappen. De rest werd keurig afgehandeld door het bedrijf. En toen ik mij Kia op kwam halen werd ik nog eens extra blij. De schade bleek perfect hersteld. Ik kan alleen maar positieve dingen verzinnen als ik aan Vermeulen denk. Uiteraard hoop ik nooit meer schade te rijden, maar áls het onverhoopt nog een keer mocht gebeuren, dat weet ik waar ik moet zijn!”

Lees verder

Voor en na schade – Mercedes Benz

Voor

Na

Lees verder

Voor en na schade – Nissan

Voor

Na

Lees verder

Voor en na schade – Alfa Romeo

Voor

Na

Lees verder

Voor en na schade – Ford

Voor

Na

Lees verder

Voor en na schade – Peugeot

Voor

Na

Lees verder

Voor en na schade – Renault Megane

Voor

Na

Lees verder