0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

Dubbele pech voor Jet en haar Barchetta

barchetta

Ohhhh, wat was met Peper blij met haar nieuwste aanwinst: een knalgele Fiat Barchetto. En hoe groot was de teleurstelling toen ze kort achter elkaar twee keer schade reed…..

“Ik ben geen type voor een Volkswagen Up of een auto die daar op lijkt”, stelt Jet Peper glimlachend vast. “Liever rijd ik wat bijzonders. Voordat ik de Barchetto kocht had ik een Golf 1 Cabrio uit 1992. Die heb ik van de hand gedaan met de bedoeling om een Fiat Barchetto of een Mazda MX 5 aan te schaffen. In Brabant vond ik een mooie Barchetto in die speciale kleur geel. Ik heb er een jaar lang heerlijk mee gereden de auto werd aangereden door een mevrouw die niet goed oplette. De bumper was flink beschadigd. Ik ben vervolgens naar Vermeulen Autoschade gegaan met de vraag de schade te repareren. Een goede bumper kon ik regelen via de Barchetta-club. Daarna werd de auto perfect hersteld. Een paar weken later echter stond ik er wéér, ditmaal met een schade die ontstaan was tijdens een rit over de A4. Er lag iets op het wegdek dat mijn auto raakte. Het resultaat: twee scheuren in de bumper, een passagiersdeur die niet lekker meer sluit, de carrosserie die een opdonder heeft gekregen een beschadiging van de motorklep en wat kleine deukjes. Werk aan de winkel dus. Opnieuw. Dat doet me wel pijn hoor, maar ik weet dat mijn auto bij Vermeulen in goede handen is.”

Lees verder

Herfstcheck: zekerheid voor een zacht prijsje

herfstactie

Nu de blaadjes van de bomen vallen en regen en wind voor herfstachtige taferelen zorgen is het handig om wat essentiële zaken aan je auto te laten controleren. Met andere woorden: doe de ‘herfstcheck’ bij Vermeulen Autoschade. Voor slechts 5 euro controleren we de verlichting van je auto, de bandenspanning, de ruitensproeiervloeistof en de ruitenwissers en zorgen we ervoor dat je autoruiten minder snel beslaan. Ook leuk: voor iedereen hebben we een kleine attentie klaar liggen!

Lees verder

‘Met plezier overgestapt’

ekbcontainerlogistiks
foto upload gratis

Van Driel Transport en EKB Container Logistik Nederland doen graag zaken met Vermeulen Autoschade. “Kees Vermeulen en zijn team leveren absoluut vakwerk. Bovendien zijn ze flexibel en snel wanneer de situatie daarom vraagt.”

Het zijn de woorden van Bas Sterrenburg, transportmanager van de aan de Lekdijk 33 te Bergambacht gevestigde bedrijven. “Ik ken Kees Vermeulen nog uit de tijd waarin ik voor Prins Transport werkte en hij net was gestart met zijn eigen onderneming”, vertelt Bas Sterrenburg. “Ik heb veel bewondering voor hoe hij zijn bedrijf sindsdien heeft ontwikkeld tot wat het nu is: een modern en betrouwbaar autoschadeherstelbedrijf waar afspraak nog afspraak is.”

Hoewel Bas Sterrenburg al een tijd met de gedachte speelde om voor schadeherstel aan de vrachtwagens naar Vermeulen Autoschade te switchen, was het monteur Jochem van Beek die net het laatste zetje in de goede richting gaf. “Jochem is hier op 1 september jongstleden in dienst getreden en had vanuit zijn vorige werkkring (Koolwijk Transport, red.) zeer goede ervaringen met Vermeulen Autoschade, vertelt Bas Sterrenburg. “Voor ons een reden om definitief over te stappen, temeer ook omdat we niet altijd tevreden waren over het spuitwerk van onze vorige relatie.”

Jochem van Beek is al even content met de overstap naar Vermeulen. “Ik ben behoorlijk kritisch als hem om spuitwerk gaat”, zegt hij. “Maar bij Vermeulen Autoschade vullen ze het super netjes in. Ook fijn: als er haast achter zit leveren ze desgewenst snel. En ook dan is de kwaliteit voortreffelijk.”

“Dat is eveneens een pre”, weet Bas Sterrenburg. “Onze auto’s zijn vaak onderweg en dan wil je dat ze er goed verzorgd uitzien. Het zijn onze rijdende visitekaartjes hè. Bij Vermeulen Autoschade zijn ze in goede handen, en dat geldt ook voor onze luxe auto’s. Een geruststellende gedachte.”

Lees verder

WA verhaalschadeservice; wij helpen je!

wa-hulpverzekering

Stel: je hebt buiten je schuld om schade gereden, maar kunt die schade niet verhalen omdat je een WA-verzekering zonder rechtsbijstand bezit. In dat geval word je geacht zelf de schade te verhalen op de tegenpartij, een tijdrovend en ingewikkeld traject met vaak onbevredigende uitkomsten. Om u alle rompslomp uit handen te nemen werkt Vermeulen Autoschade sinds kort samen met Schadehulp, een veelzijdig en onafhankelijk schaderegelingsbureau. Het werkt als volgt: u doet uw melding bij Vermeulen Autoschade, waarna wij u uitnodigen voor een intake waarbij we met u het schadeformulier invullen, foto’s maken van de schade, de schade vaststellen/berekenen en een calculatie maken. Vervolgens leveren wij het dossier af bij Schadehulp en gaat deze organisatie de tegenpartij aansprakelijk stellen en de schade verhalen. Deze service kost 48 euro en kan u een veelvoud daarvan besparen. We hebben inmiddels een aantal keren gewerkt met Schadehulp en de resultaten waren uitstekend! Met andere woorden: het werkt écht!

Voorwaarde om gebruik te maken van Schadehulp is wél dat er iets te verhalen valt. Met andere woorden:de schuldvraag bij schade moet duidelijk bij de tegenpartij liggen. Als dat het geval is kunnen wij je zonder rechtsbijstandsverzekering toch totaal ontzorgen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op: 0180-662022 of info@vermeulen-autoschade.nl. Appen kan ook: 06-18415766.

Lees verder

Aan de slag…..

kees

Wanneer je in je vakantie lekker op een luchtbed ronddobbert of van een drankje geniet op een zonnig terras, lijkt je werk ver weg. Dat is ook goed, want de boog kan niet altijd gespannen staan. Ook ik heb, hopelijk net als u, genoten van mijn vakantie.

Ondertussen ging het werk gewoon door in onze werkplaats en op de receptie. Daaraan denkend realiseer je je hoe fijn het is om te kunnen vertrouwen op een goed en gemotiveerd team. Zij ontzorgden tijdens mijn vakantie niet alleen onze klanten, maar ook mij! Ik ben ze daar dankbaar voor.

Inmiddels heb ik me weer bij ‘mijn troepen’ gevoegd en zijn die drie weken Kroatië een mooie herinnering. Het terras heeft plaatsgemaakt voor de spuitcabine, het luchtbed is ingeruild tegen een werkkruk. Aan de slag dus: met nieuwe energie én met de ambitie om onze klanten en relaties ook de komende tij maximaal te ontzorgen. Daar kan geen vakantie tegen op!

Kees Vermeulen

Lees verder

Een lekkere attentie in je auto

Vanaf medio oktober pakken we smakelijk uit met een leuke attentie. Na schadeherstel treft u als klant een heerlijk pakje koekjes in uw auto aan. De lekkernijen zijn gemaakt door deelnemers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een regionale organisatie die op veertien verschillende locaties in de regio mensen met een verstandelijke beperking even leuke als zinvolle vormen van dagbesteding biedt. Vermeulen Autoschade draagt deze stichting een warm hart toe.

Lees verder

Een goede buur…. Autospecialist Edwin

Sinds december 2018 runt Edwin Vuik zijn garagebedrijf Autospecialist Edwin. Het is fijn om te zien dat de nog jonge onderneming uitstekend draait. Vuik zelf geniet al evenzeer van het succes.

“Je moet altijd maar afwachten hoe het loopt als je voor jezelf begint”, zegt hij. “Gelukkig had ik vanaf dag één over belangstelling niet te klagen en kon ik bouwen aan een gestaag groeiende klantenkring. Het is zelfs zo druk geworden dat ik een monteur en een leerling-monteur heb aangetrokken. We staan nu met zijn drieën auto’s te repareren en te onderhouden. Daarnaast verricht ik APK-keuringen.”

Autospecialist Edwin geldt als een universeel garagebedrijf met als extra pluspunt zijn specialisme in het merk Mercedes-Benz. Zijn klanten zijn afkomstig uit Krimpen aan de Lek en de dorpen daaromheen.

Ook doet hij zaken met Vermeulen Autoschade. “Ik breng wel eens een auto waar een krasje of een deukje moet worden hersteld of een bumper moet worden gespoten”, vertelt Edwin Vuik. “Het mooie aan Kees en zijn team vind ik dat ze, hoe druk ze het ook hebben, nooit ‘nee’ verkoopt als ik hem dat vraag. Dat noem ik nou een goede buurman! Omgekeerd gebeurt trouwens hetzelfde, ha ha! Met een onderhouds- of reparatievraag kan ie altijd bij me terecht. Werkt prima zo!”

“Hoe het contact tussen onze bedrijven is ontstaan? Heel simpel: Kees was aanwezig bij de officiële opening van mijn zaak in december vorig jaar. Ik kende hem overigens nog van vroeger. Die ‘klik van toen’ bleek er nog steeds te zijn. Ook als ondernemers.”

Meer weten over Autospecialist Edwin, kijk op www.autospecialist-edwin.nl

Lees verder

Tweekoloms brug een echte aanwinst

Sinds kort hebben we de beschikking over een nieuwe tweekoloms brug. Een echte aanwinst, mag worden vastgesteld. “Door het gebruik van twee in plaats van vier kolommen hangt een auto helemaal vrij. Het grote pluspunt van een tweekoloms brug is dat je nu overal goed bij kunt bij het inspecteren en verhelpen van schades“, zegt Kees Vermeulen. “Bovendien is het nu veel gemakkelijker om een auto goed op te meten en nauwkeurig te bepalen of hij wel of niet krom is. Kortom: we kunnen ons werk nu nog preciezer doen.”

Lees verder

‘Voortreffelijk geholpen na inbraakschade’

De voorbije zomer kregen we hem binnen: een Peugeot 208 met een totaal ‘verruïneerd ‘ dashboard. “De gevolgen van een auto-inbraak”, vertelt Jan-Jaap Klok, eigenaar van de compacte Franse ‘voiture’.

“Ik had de auto meegegeven aan mijn zoon, die er mee op vakantie ging naar de Franse kust. Toen hij op een ochtend wakker werd en bij de Peugeot ging kijken, trof hij een totaal ontmanteld dashboard aan. Navigatie, radio en de klokken waren verwijderd; en dat alles op een niet al te lichtzinnige wijze. Wat overbleef was een puinhoop.”

De schade werd meteen gemeld bij de verzekeraar die vervolgens voor het schadeherstel Vermeulen Autoschade als uitstekende optie aanbeval. “Terecht!”, stelt de in Rotterdam woonachtige heer Klok vast. “Ik kan net anders zeggen dat ik voortreffelijk geholpen ben. Alles werd duidelijk uitgelegd en via whatssapp werd elke ‘tussenvraag’ die ik tijdens het herstelproces stelde, meteen beantwoord. Nog mooier: mijn twee jaar oude Peugeot heeft nu weer een perfect dashboard. Niets dan lof voor de vriendelijke vakmensen van Vermeulen Autoschade!”

Lees verder

Vernieuwde werkplaats: ideaal!

In juni vierde Vermeulen Autoschade de officiële en feestelijke ingebruikname van de verbouw/uitbreiding van zijn bedrijfspand. Een mooie mijlpaal voor ons bedrijf. Inmiddels zijn we ‘een kwartaaltje’ verder en is het tijd om eens te vragen hoe de noviteit bevalt.

“Daar kan ik kort over zijn”, glimlacht Kees Vermeulen. “Wat we hoopten en verwachtten is in de praktijk uitgekomen. We hebben nu letterlijk de figuurlijk de ruimte om ons werk in een optimale setting te doen. Er is bovendien meer overzicht. Daarnaast ziet de werkplaats er een stuk opgeruimder uit. Bovenal merk ik aan ons team dat men zich prettig voelt in de nieuwe setting. Onze plaatwerker Pali bijvoorbeeld heeft nu zijn eigen plekje in het nieuwbouwgedeelte. Ook voor zijn collega’s is het aantal m2 toegenomen. Dat geeft een bepaalde vorm van rust. Iedereen vaart er wel bij. Ideaal!”

Kees Vermeulen zou Kees Vermeulen niet zijn als hij niet vooruit denkt! Dus staan er alweer nieuwe innovaties in de planning. “In januari schaffen we apparatuur aan waarmee we Advanced Driver Assistance Systems optimaal kunnen afstellen. Steeds meer moderne auto’s hebben die elektronische rijhulpsystemen systemen aan boord. Na schade is het uiterst belangrijk dat je ze weer perfect laat functioneren. Met deze apparatuur lukt dat goed en snel.”

Lees verder