0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

Arjan: 25 jaar in dienst!

Een oorkonde, een penning van FOCWA, taart en lovende woorden; allemaal bestemd voor één man: Arjan Hoogenboom. Want: vijfentwintig jaar in dienst bij Vermeulen Autoschade.

 

“Een pure vakman waar ik zelfs nog wat van leer”, zegt Kees Vermeulen over de jubilaris. “En boven alles ook nog eens een prettig mens. Het is al een kwart eeuw heel plezierig om met hem te mogen optrekken.”
Arjan Hoogenboom: zeer gewaardeerd jubilaris! Een oorkonde, een jubileumpenning van FOCWA, taart en lovende woorden; allemaal bestemd voor één man: Arjan Hoogenboom. Want: vijfentwintig jaar in dienst bij Vermeulen Autoschade. “Een pure vakman waar ik zelfs nog wat van leer”, zegt Kees Vermeulen over de jubilaris.
“En boven alles ook nog eens een prettig mens. Het is al een kwart eeuw heel plezierig om met hem te mogen optrekken.” “Het genoegen is geheel wederzijds”, glimlacht Arjan Hoogenboom. “Ik zie Kees als ‘familie’. Hij kent me door en door en we weten dat we op elkaar kunnen bouwen. In die zin is er nauwelijks sprake van een baas-werknemer relatie. Mede daardoor ben ik hier al vijfentwintig jaar en plak ik er graag nog een tijd aan vast. Lol beleef ik ook nog altijd aan mijn werk als eerste autospuiter. Het blijft mooi om een beschadigde auto zo te herstellen da ie weer glimmend de werkplaats verlaat. Met als hoogtepunt de lovende reacties van je klanten. Daar doe je het voor, hè?!”
Als jonge knul was Arjan Hoogenboom al geïnteresseerd in het autoschadeherstelvak. Toch koos hij in eerste instantie voor een totaal andere richting: verpleegkunde. “Na mijn opleiding kwam ik te werken in de zwakzinnigenzorg”, vertelt de inmiddels 45-jarige Lekkerkerker. “Uiteindelijk liep ik daar al vrij snel in vast, omdat ik de pech had zeer moeilijke groepen te treffen. Vervolgens kwam ik in de ziektewet terecht. Dat duurde een jaar. In die periode heb ik goed nagedacht waar mogelijk mijn toekomst zou kunnen liggen. Een vriend attendeerde me op het vak van autoschadehersteller. Ik was eigenlijk meteen enthousiast. Punt alleen was dat ik op dat vlak nul diploma’s had. Toch besloot ik bij Kees Vermeulen binnen te lopen met de vraag of hij werk voor me had. Dat had ie! Mijn eerste jaar bij Vermeulen Autoschade bracht ik door in het kader van mijn reïntegratie. In de tussentijd ging ik de eerste vakopleidingen volgen en kreeg ik de diploma;’s voorbewerker en eerste autospuiter in mijn bezit. Minstens zo belangrijk was dat ik me eigenlijk meteen thuis voelde in mijn nieuwe werkomgeving. Vermeulen Autoschade is niet alleen een bedrijf waar je volgens hoge technische standaarden je werk kan doen, ook de sfeer is er buitengewoon fijn. Je bent hier méns en geen nummer. Je voelt je gewaardeerd door Kees en je collega’s. Mede daarom ben ik hier altijd gebleven en jubileer ik nu. Vijfentwintig jaar; ze zijn omgevlogen. Nog een teken dat ik hier volledig op mijn plek zit.”:
Lees verder

Wij steunen ‘Klimmen tegen MS’. U ook?

Krimpenaar Henry Dijk hoopt op 13 juni van het komend jaar deel te gaan nemen aan ‘Klimmen tegen MS’, een evenement waarbij de beroemde Tour de France-berg Mont Ventoux lopend, rennend of fietsend ‘bedwongen’ moet worden en zoveel mogelijk geld wordt ingezameld in de strijd tegen de ziekte MS.

“Een mooi doel om te ondersteunen”, zegt Kees Vermeulen. “Ik heb veel respect voor Henry, bij wie vijf jaar geleden MS werd geconstateerd. Sindsdien zet hij zich samen met familie en vrienden in om via verschillende acties geld te vergaren dat in zijn geheel wordt ingezet om onderzoek te doen naar MS. Wij doen mee aan de een speciale wijnactie en hebben inmiddels een paar flessen ‘Henry’s Heroes’-wijn gekocht; uitstekende Merlot’s en Chardonnay’s.”

Henry Dijk is blij met de support en verheugt zich op 13 juni. “Het afgelopen jaar ging ‘Klimmen tegen MS’ helaas niet door vanwege de corona-maatregelen. Hopelijk kan het komende zomer wél. In 2015 nam ik voor de eerste keer deel, destijds met mijn buurman, een vriend en mijn zoon Yannick. De jaren daarna zag je team ‘Henry’s Heroes’ fors groeien tot een aantal van 25 mensen; allemaal familieleden en vrienden. Het is elke keer ontroerend om daar in Frankrijk samen met honderden andere mensen aanwezig te zijn en die berg op te gaan. Sommige deelnemers met MS redden het net honderd meter, anderen gaan een paar keer de col op en neer. Zelf heb ik hem vier keer bedwongen: twee keer fietsend en twee keer lopend. Daar moet een vijfde keer op volgen, ha ha!”

Zijn ziektebeeld is stabiel, stelt Henry vast. “Dat valt alleszins mee. Er zijn dingen die ik niet meer kan, maar er zijn ook nog voldoende zaken die ik wél kan beetpakken. Ik denk in mogelijkheden en geniet nu méér dan voor mijn ziekte van een wandeling of een fietstocht. Je leeft bewuster en gedoseerder, hè! Daarnaast zet ik me graag in voor een goed doel als dit. Het is zo enorm belangrijk dat er goed onderzoek gedaan kan blijven worden naar deze ziekte.”

Wie mee wil doen aan de wijnactie van ‘Henry’s Heroes’ kan een mailtje sturen naar henrydijk53@gmail.com

Lees verder

Nieuw in ons bedrijf: Remco de Mooij

In de persoon van Remco de Mooij heeft Vermeulen Autoschade er weer een prima vakman bij. De 33-jarige inwoner van Stolwijk wordt ingezet voor demontage en montage van auto’s die aan onze werkplaats zijn toevertrouwd. “Ik ben alweer een jaar of tien in het autoschadeherstel werkzaam en geldt als een echte allrounder”, vertelt Remco. “Het is een mooi vak, zeker in een modern en sociaal warm bedrijf als Vermeulen Autoschade. Het fijne hier is dat je ‘Remco’ bent en geen ‘nummer’. Je wordt gewaardeerd als persoon en om je vakmanschap. Ik hoop hier dan ook lang te mogen werken.”

Lees verder

Nieuw in ons bedrijf: Alberto Moretti

Onze nieuwe medewerker Alberto Moretti hoef je weinig uit te leggen over het autoschadeherstelvak. De 49-jarige kon direct na binnenkomst direct aan de slag! “Ik heb een lange geschiedenis in dit vak”, vertelt de uit San Remo afkomstige Italiaan. “In mijn vaderland werkte ik bij een autoschadeherstelbedrijf en een Fiat-garage. Na mijn verhuizing naar Krimpen aan de Lek zocht ik een nieuwe baan en werd ik door de mevrouw bij wie ik inwoon geattendeerd op een vacature bij Vermeulen Autoschade. Zo kwam ik in contact met Kees Vermeulen en kon ik al snel aan de slag. Ik ben hem daar erg dankbaar voor. Hij is een vriendelijke en goede baas en heeft een mooi bedrijf. Ik kan hier mooi mijn 22 jaar ervaring in het vak gebruiken om Vermeulen Autoschade en zijn klanten te dienen. ‘Multo bene’”

Lees verder

De kracht van De Onderlingen

De Onderlingen mag je gerust een unieke organisatie noemen! In een wereld waarin verzekeraars, hypotheekverstrekkers en banken zich steeds verder terug trekken uit de regio, staat zij net als Vermeulen Autoschade stevig met twee voeten in de ‘Waardse klei’.

“Ook wij geloven in persoonlijk contact met onze leden/klanten”, verwoordt Thomas Bläcker, die sinds 1 september van dit jaar samen Peter den Ouden de directie vormt van De Onderlingen. “De coöperatieve insteek van De Onderlingen is gericht op het sámen dragen van risico’s. “En die passen we vanuit onze vestigingen in Lekkerkerk, Schoonhoven en Benschop dagelijks toe. Ons aloude model werkt anno 2020 nog prima. Sterker nog: ze wint aan kracht. Meerdere keren per jaar ontmoeten we onze leden/klanten op onze ledenbijeenkomsten én de jaarvergadering. Dat zijn waardevolle bijeenkomsten.”

Thomas Bläcker verdiende zijn sporen in de financiële dienstverlening. “Ik ben ooit gestart als financieel adviseur particulier en zakelijk. De laatste jaren was ik vooral actief in de ‘trainings- en klantcontactwereld’. In die hoedanigheid leerde ik ook De Onderlingen kennen. En nu werk ik er. Met veel plezier, want deze organisatie staat dicht bij de mensen, is betrokken, toegankelijk en werkt langs korte lijnen. We nemen voor iedereen de tijd om maatwerk te leveren. Via de telefoon, de mail en vooral ook…. face to face op één van onze vestigingen. Dat laatste is zo langzamerhand bijzonder geworden omdat steeds meer verzekeraars en banken zich buiten de regio terugtrekken en soms pas via verschillende ‘schijven’ te bereiken zijn als je ze nodig hebt. Wij geloven in direct en persoonlijk contact.”

De Onderlingen onderhoudt al vele jaren contact met Vermeulen Autoschade. “In zijn algemeenheid sturen we mensen met autoschade het liefste door naar lokale en regionale autoschadeherstelbedrijven”, zegt Thomas Bläcker. “Vermeulen is zo’n relatie. Bovendien geniet het bedrijf veel vertrouwen in de markt en levert ze uitstekende kwaliteit, weten we bij De Onderlingen. Ik ben zeker van plan om een keer langs te gaan bij Kees Vermeulen. En uiteraard is hij ook altijd welkom bij ons.”

Lees verder

Herfst en winter: goed om je auto te checken

Herfst en winter komen er aan. Jaargetijden die in de autoherstelbranche steevast voor extra aanbod van gedeukte of anderszins beschadigde auto’s zorgen. Jaargetijden ook waarin je er als automobilist goed aan doet om te kijken of je auto nog in alle opzichten goed functioneert. Zijn je banden nog in goede staat, zit er voldoende ruitenwisservloeistof in het reservoir, doet de verlichting het optimaal”; het zijn zomaar wat items die van belang zijn om gecontroleerd te worden. JU kunt altijd bij ons langs komen rijden om een en ander te laten checken, want ook wij zien u graag veilig aan het verkeer deelnemen.

Lees verder

Kick Collection en de band met Vermeulen

Met zijn bedrijf Kick Collection timmert Lekkerkerker Johan Lever stevig aan de weg. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland is sprake van stevige groei. Verwonderlijk is dat niet, want Kick Collection levert een even groot als fraai assortiment in trendy meubelen die bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd zijn.

“Anders dan veel andere ondernemers hebben wij qua omzet geen last van de corona-crisis”, vertelt Johan Lever. “Integendeel: de verkopen zijn juist vanaf april sterk gestegen. Dat heeft met een paar factoren te maken: veel mensen hebben juist in deze tijd meer oog voor hun woning en behoefte om het daar gezellig te maken. Daar komt nog eens bij dat wij de meeste zaken via internet doen. Ook dat trekt klanten aan. Het resultaat is dat we nú staan op een punt dat waar we over een jaar wilden zijn. Dat is echt uniek en daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. Daartegenover staat dat we een periode lang wat problemen hebben gehad met het transport vanuit de fabrieken en de beschikbaarheid van materialen. Dat verliep moeizamer dan we gewend waren. Ook het bezoeken van deze productielocaties bleek niet mogelijk. Maar goed, het is niet anders.”

Voor het transport van meubels heeft Kick Collection een wagenpark beschikbaar. In geval van schade schakelt men Vermeulen in. Zoals onlangs toen één van de vrachtwagens schade opliep tijdens een rit over een provinciale weg in Zuid-Limburg. “Gelukkig bleef iedereen ongedeerd”, zegt Johan Lever. “De auto had wel behoorlijk wat schade. Het wiel rechtsvoor vloog er onder uit, een spiegel gaf de geest, de airbag vloog uit zijn behuizing en er was schade aan de zijkant van de auto. Een mooie klus voor Kees Vermeulen en zijn team om de auto weer goed op te knappen. Daar hebben we vanzelfsprekend alle vertrouwen in, want Vermeulen Autoschade heeft een uitstekende naam in de regio. Grappig genoeg ken ik Kees nog vanuit een heel andere setting. Zo’n twintig jaar geleden ontmoette ik hem voor het eerst tijdens het motorcrossen, een gezamenlijke hobby van Kees en mijn vader. De laatste jaren liep ik Kees regelmatig tegen het lijf tijdens de businessclub-events van voetbalvereniging Lekkerkerk. En nu brengen we, via onze verzekeringstussenpersoon RonnoR onze wagens bij hem in geval van schade. Het is goed en vertrouwd.”

Meer weten over Kick Collection: www.kickcollection.nl

Lees verder

Arianne Scheer neemt afscheid

Arianne Scheer was sinds 2016 als medewerkster eindafwerking en spotrepair werkzaam bij Vermeulen Autoschade. Per 2 november gaat ze een nieuwe uitdaging aan: een buitendienstfunctie in de klimaattechniek.

“Ik heb altijd prima naar mijn zin gehad bij Vermeulen, maar deze nieuwe baan lijkt me nóg leuker”, zegt ze. “Wat me er vooral in aanspreekt is de vrijheid van het ‘buiten zijn’ én de afwisseling. Ik krijg een eigen servicewagen, waarmee ik er vanaf huis op uittrek. Bij het bedrijf begin ik straks als leerling-servicemonteur. Ik zal ook weer in de boeken moeten duiken om me mijn nieuwe vak eigen te maken.”

Arianne weet nu al dat ze mooie herinneringen zal koesteren aan haar ruim vier jaar bij Vermeulen Autoschade. “Absoluut! Ik heb hier veel geleerd en heb vooral genoten van de ritjes met de transportwagen naar onze klanten. Mensen ontzorgen is het mooiste wat er is. In mijn nieuwe baan ga ik daarmee verder, zij het in een ander vakgebied. Kees Vermeulen wil ik bedanken voor zijn vertrouwen én de kansen die hij me bood om het vak te leren. Ik wens hem en mijn collega’s alle goed voor de toekomst.”

Lees verder

Schade na ‘corona-ergernis’

“Je ziet wel eens een andere auto over het hoofd”, stelt Miranda Kleibeuker een tikje laconiek vast wanneer ze terugdenkt aan de schade die haar Toyota Avensis opliep toen ze wilde wegrijden uit een parkeerhaven. “Ik had zojuist boodschappen gedaan en me geërgerd aan de drukte in de winkel, waar mensen ondanks de coronamaatregelen kriskras door elkaar heen liepen. Die frustratie nam ik mee toen ik mijn auto instapte en wegreed. Daardoor lette ik niet goed op en raakte ik een geparkeerde auto. De schade viel gelukkig enigszins mee. Ik mdldde me vervolgens bij verzekeraar Interpolis en die bood me de keuze uit een aantal autoschadeherstelbedrijven. Uit dat rijtje koos ik Vermeulen, want: lekker dichtbij en mij bekend van een eerdere schade tien jaar geleden. Die was destijds perfect afgehandeld. En nu gebeurde dat wéér. Ik werd keurig te woord gestaan en kreeg een prima leenauto mee. Een paar dagen later was mijn Toyota klaar. Het resultaat: een plaatje! Hoewel de Avensis alweer tien jaar oud is, ben ik er zuinig op. Bij Vermeulen denken ze daar hetzelfde over. Mocht ik weer een keer schade hebben, dan weet ik waar ik moet zijn.”

Lees verder

Mike van Herk kiest voor nieuwe uitdaging

Na vijf jaar bij Vermeulen Autoschade te hebben gewerkt stapt Mike van Herk begon november over naar een ander autoschadeherstelbedrijf: Spek in Bergambacht. “Ik heb er verschillende redenen voor om van baan te veranderen”, vertelt Mike. “In de eerste plaats vind ik het aantrekkelijk om een nieuwe uitdaging aan te gaan in een andere omgeving, waar ik spuiter wordt met een eigen cabine. Daarnaast gaat mijn vader in Schoonhoven wonen en ik waarschijnlijk ook. Dan is werken in Bergambacht dichtbij, hè?!”

Het viel Mike van Herk niet bepaald gemakkelijk om zijn vertrek bekend te maken aan Kees Vermeulen. “Daar heb ik vooraf wel een paar slapeloze nachten van gehad”, beaamt Mike. “Ik heb per slot van rekening enorm veel aan Kees te danken. Hij heeft me het vak geleerd en in me geïnvesteerd. Daar ben ik hem en zeker ook mijn collega’s zeer dankbaar voor. Ik heb hier vijf mooie jaren gehad, zeker weten! Dat maakt het ook lastig om afscheid te nemen, hè. Toch heb ik de stap gezet. De uitdaging won het van het vertrouwde.”

Lees verder